Gå til hovedindhold
Arbejdsgiver
Kompetenceudvikling

Den Kommunale Kompetencefond

Den Kommunale Kompetencefond kan støtte med op til 30.000 kr. årligt til efter- og videreuddannelse, hvis du er kommunalt ansat og omfattet af overenskomst med FOA, 3F, Dansk Metal, BUPL, HK KOMMUNAL, Socialpædagogerne, Teknisk Landsforbund, Dansk Socialrådgiverforening, Forhandlingskartellet eller AC Akademikerne.

Indhold


  Har du spørgsmål til en konkret sag, skal du henvende dig til Den Kommunale Kompetencefonds telefon på: 3370 3871. Telefonen er åben mandag - fredag kl. 9.30-11.00 og 12.30-14.30

  Ansøgning

  Den Kommunale Kompetencefond støtter med 80% af udgifterne, de resterende 20% skal dækkes af arbejdspladsen. Der gives fortrinsvis støtte til kompetencegivende efter- og videreuddannelse hos anerkendte udbydere.

  Der kan søges individuelt eller gruppevist, hvis flere ansøgere fra samme arbejdsplads søger samme uddannelse og er ansat på samme overenskomst.

  Læs om mulighederne for at søge hos fonden på:

  denkommunalekompetencefond.dk

   

  Formålet

  Formålet er at fremme og understøtte kommunernes kompetenceudviklingsindsats og sikre medarbejderne et øget kompetenceniveau, til gavn for den kommunale opgaveløsning og medarbejdernes udviklingsmuligheder på arbejdsmarkedet.

  Støtten er et supplement til den indsats, der i øvrigt finder sted.