Gå til hovedindhold
Nyhed

Læs KL’s beretning 2023 – Nye veje til fælles velfærd

KL ser tilbage på et år med krig i både Europa og Mellemøsten, en ny regering med store planer og en velfærd under pres.

08. mar. 2024

Indhold

  Årets beretning ser tilbage på et begivenhedsrigt år, hvor en ny regering har varslet reformer på en lang række områder, mens den store verden har været præget af krig i Europa og Mellemøsten. Selvom der er lagt en dæmper på energipriser og inflationen, skaber verdenssituationen stadig usikkerhed, som påvirker alle borgere. 

  Velfærdssamfundet er ligeledes under pres, og KL har taget hul på den svære diskussion om borgernes forventninger til det offentliges tilbud. Det er en debat, som kun lige er begyndt. Og som KL vil insistere på at fortsætte, indtil der er er fundet konkrete og brugbare løsninger.

  Kommunalpolitisk topmøde 2024: Nye veje til fælles velfærd

  I beretningen giver vi ordet til nogle af KL’s politikere, som i korte videoer fortæller, hvad de politiske udvalg i KL især har været optaget af i 2023.

  Beretningen er samtidig optakt til Kommunalpolitisk Topmøde 2024, der afholdes i Aalborg den 21. og 22. marts.

  Lyt, læs og klik dig igennem beretningen for 2023

  Vær opmærksom på at det er nødvendigt at acceptere cookies for at få den fulde oplevelse af beretningen. Det er i øvrigt muligt at finde en printvenlig udgave af beretningen nederst på beretningssiden.

  Læs mere

  Kontakt

  Pressekonsulent

  Alexandra Pedersen

  Kommunikation

  Telefon: +45 3370 3643

  E-mail: alpe@kl.dk