Gå til hovedindhold

KL-nyheder

151 resultater

Trepartsaftale giver bedre mulighed for at fastholde og rekruttere dygtige og engagerede medarbejdere

04. dec. 2023
Pressemeddelelse
KL-nyheder
Arbejdsgiver

KL har netop indgået en aftale med regeringen, Danske Regioner, FH og Akademikerne om løn- og ansættelsesvilkår for velfærdsmedarbejdere i den offentlige sektor.

Kunstig intelligens skal løfte fremtidens velfærd

01. dec. 2023
Pressemeddelelse
Digitalisering og teknologi
KL-nyheder

Danmark har brug for, at vi handler på mulighederne med kunstig intelligens. Derfor foreslår KL og Dansk Erhverv, at der etableres en national task force for kunstig intelligens, som kan starte konkrete projekter, der kan forny og effektivisere velfærden og gøre Danmark til foregangsland for ansvarlig brug af kunstig intelligens.

Ældre Sagen og KL i fælles udspil: Styrk det nære sundhedsvæsen for ældre patienter

29. nov. 2023
Udspil
KL-nyheder
Sund og ældre

Der skal være trygge rammer, når ældre bliver udskrevet fra hospitalet. Og så skal en tidlig indsats i nærmiljøet forebygge, at skrøbelige ældre bliver unødvendigt indlagt. Det er kernen i et nyt fælles udspil, som Ældre Sagen og KL i dag kan præsentere.

Danske borgmestre og regionsformand skal dele unik klima-viden på COP28

29. nov. 2023
KL-nyheder
Klima
Nyhed

Lokal klimahandling er blandt temaerne ved COP28. Det er et område, som Danmark er langt fremme på, og på klimatopmødets dag tre skal en række danske borgmestre og formanden for Danske Regioner derfor fortælle om deres arbejde med lokale klimahandlingsplaner.

Replik til FH: KL vil ikke fastholde de nuværende, komplekse regler om de lediges kontaktforløb – tværtimod!

29. nov. 2023
Debatindlæg
Beskæftigelse
KL-nyheder

I et debatindlæg i Altinget beskyldte Fagbevægelsens Hovedorganisation KL for ikke at ville forenkle kontaktforløbet, når ledige søger job. Men FH's model forenkler ikke forløbet, men komplicerer det yderligere.

Patienter og kommuner med fælles ønske: Vi skal sikre større lighed i sundhed ved at behandle mennesker med kronisk sygdom forskelligt

27. nov. 2023
Pressemeddelelse
KL-nyheder
Sund og ældre

Vi skal tage udgangspunkt i hver enkelt borgers behov og ressourcer, sikre tid til dem, der har særligt brug for det, og bruge de knappe ressourcer i sundhedsvæsnet bedst muligt. Det mener Diabetesforeningen, Lungeforeningen og KL, og derfor fremlægger parterne nu et fælles udspil med seks principper for, hvordan fremtidens behandling af kronisk sygdom bør se ud.