Gå til hovedindhold

Nyheder

51 resultater

KL giver ældrereform varm modtagelse

18. apr. 2024
Pressemeddelelse
/ Sundhed og ældre

KL roser den nye ældrereform for at vise mere tillid til de ansattes faglighed og indføre færre tilsyn. Der er dog stadig behov for at løse manglen på arbejdskraft, understreger KL-udvalgsformand.

Ny rapport viser fremgang i udrulning af grøn varme

16. apr. 2024
Pressemeddelelse
Klima
Energi

Der er i 2023 kommet afklaring for mere end 100.000 danskere om, at fjernvarme er på vej, og mange flere kan komme til over det næste år. Med en ny rapport giver KL og Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet en status på udfasningen af gas i de danske hjem.

Assens Kommune vinder KL’s Klimapris 2024

12. apr. 2024
Pressemeddelelse
Klima

KL’s Klimapris er netop blevet uddelt på Klima & Miljø Topmødet. Prisen går til Assens Kommune, som har udviklet en effektiv model til at udtage landbrugsjord – baseret på dialog, tidlig inddragelse og samarbejde.

Klart budskab på Klima- og Miljøtopmøde: Klimatilpasning handler om borgernes sikkerhed og tryghed

11. apr. 2024
Nyhed
/ Klima, teknik og miljø

Når stormen raser, og regnen vælter ned, er det både borgernes tryghed og værdier for milliarder, der er på spil. Derfor er klimatilpasning også en opgave, som kommunerne har kæmpe fokus på, understreger Birgit S. Hansen, formand for KL’s Klima- og Miljøudvalg.

Anbefalinger på socialområdet sætter retningen – nu skal der handling bag ordene

03. apr. 2024
Pressemeddelelse
Social
Økonomi

Det er ikke nogen nem nød at knække at bryde udgiftsstigningen på socialområdet. Ekspertudvalget kommer med gode bud på, hvilke greb der skal til. Det skal vi have en seriøs snak med regeringen om i årets økonomiforhandlinger, lyder det fra KL.

KL ansætter ny kontorchef for klima- og miljøområdet

03. apr. 2024
Nyhed

Hjalte Nordman Bie bliver ny kontorchef i KL. Han kommer fra en stilling som teamleder i huset, hvor han har været ansat siden 2013 i flere funktioner.