Gå til hovedindhold

Nyheder

13 resultater

Fysioterapien skal rustes til fremtiden

25. mar. 2024
Debatindlæg
/ Sundhed

De strukturerede forløb er med til at geare den vederlagsfri fysioterapi til fremtiden, og bidrager til at sikre plads til nye patienter, så flere kan få den nødvendige behandling, skriver KL og Danske Fysioterapeuter i en fælles replik til Scleroseforeningen.

Fælles signal til regeringen fra KL’s delegeretmøde: Kommunernes økonomiske ramme skal styrkes

21. mar. 2024
Pressemeddelelse

Økonomiforhandlingerne står for døren, og på KL’s delegeretmøde var opfordringen klar: Kommunerne har brug for at få styrket den økonomiske ramme. Og det er et fælles ansvar for alle kommunalpolitikere at være med til at synliggøre dét behov.

KL-formand: Den velfærd, vi stiller i udsigt, skal også kunne blive til virkelighed

21. mar. 2024
Pressemeddelelse
Nyhed

Hvis vi skal løse de store udfordringer i velfærdssamfundet, er der brug for fokus på de decentrale løsninger og mindre statsligt bureaukrati. Og så skal vi være ærlige: Det, vi siger til borgerne, skal holde stik. Sådan lød det fra Martin Damm i hans formandstale på Kommunalpolitisk Topmøde 2024.

Kronik: Krisetid er kommunetid

21. mar. 2024
Debatindlæg

Det er afgørende, at Christiansborg giver kommunerne de rammer og ressourcer, der skal til, så vi kan tage fat om de store samfundskriser og give danskerne en bedre velfærd. Det skriver Martin Damm og Jacob Bundsgaard i en kronik forud for Kommunalpolitisk Topmøde 2024.

Samlet overenskomstforlig på plads

19. mar. 2024
Pressemeddelelse
Overenskomster
Arbejdsgiver

Det samlede mæglingsforslag til fornyelse af overenskomsterne er nu klar til at blive sendt til afstemning. Formand for KL’s Løn og Personaleudvalg kalder det en god aftale, som blandt andet også udmønter trepartsaftalen.

Ny aftale om folkeskolen er et godt skridt mod en skole, der kan mere for flere

19. mar. 2024
Pressemeddelelse
Folkeskole

Den nye aftale på folkeskoleområdet rummer mange elementer, som baner vejen for, at vi kan skabe en folkeskole, der kan mere for flere. Men arbejdet er ikke slut. Det er vigtigt, at skolens parter bliver tæt inddraget i det videre arbejde, lyder det fra Thomas Gyldal Petersen.