Gå til hovedindhold
Nyhed
Økonomi
Arrangement

Årets topmøde viser nye veje til fælles velfærd

Hvordan finder kommunerne nye svar på de store udfordringer, som velfærdssamfundet står overfor - både nu og i fremtiden? Det er det brandvarme tema på Kommunalpolitisk Topmøde i Aalborg den 21. og 22. marts.

18. mar. 2024

Indhold

  Velfærdssamfundets største udfordringer sættes under lup, når KL igen samler kommunalpolitikere, repræsentanter fra regeringen og Christiansborg, organisationer og eksperter til årets topmøde i Aalborg Kongres & Kulturcenter.  
   
  Årets topmøde bærer titlen ”Nye veje til fælles velfærd” og har fokus på, hvordan kommunerne finder nye svar på de store udfordringer, som velfærdssamfundet står over for - både nu og i fremtiden.   

  På programmet torsdag den 21. marts er bl.a. regeringens traditionsrige hilsen ved finansminister Nicolai Wammen, talen fra KL’s formand, Martin Damm, og en stor partilederdebat om indretningen af velfærdssamfundet.

  Derudover vil torsdagen byde på et historisk tilbageblik på velfærdssamfundet, inden der er debatter om fremtidens sundhedsvæsen, ældreplejen og dansk økonomi på scenen.

  Begivenheder kan streames live

  Torsdag er også dagen for KL’s vigtige delegeretmøde, hvor medlemsforslag skal drøftes, regnskabet skal behandles, og formandens tale skal debatteres.  

  Fredag den 22. marts er der debat om manglen på arbejdskraft, samtaler om kunstig intelligens, civilsamfundets rolle i fremtidens velfærd og løsninger båret af medborgerskab. Her vil der også være et keynote-oplæg om magt og tillid.  

  Selv hvis du ikke er til stede på Kommunalpolitisk Topmøde, kan du stadig følge alle taler, debatter og oplæg torsdag og fredag. KL livestreamer nemlig begivenhederne via linket ude til højre, hvor du blot skal tilmelde dig. 

  Kontakt

  Pressekonsulent

  Anders Egedal

  Kommunikation

  Telefon: +45 3370 3123

  E-mail: aneg@kl.dk