Gå til hovedindhold
Nyhed
Arbejdsgiver
Overenskomster

KL ansætter ny kontorchef for overenskomstområdet

Lisbet Langbjerg Sørensen bliver ny kontorchef i KL’s Arbejdsgiverpolitisk Center, hvor hun bliver chef for overenskomstteamet.

14. jun. 2023

Indhold

  1. august træder en ny chef ind ad døren i KL, når Lisbet Langbjerg Sørensen starter som kontorchef i KL’s Arbejdsgiverpolitisk Center. Lisbet er 48 år og cand.merc.(jur.) med speciale i arbejdsret og personaleøkonomi.

  Hun kommer fra en stilling i Region Hovedstaden som souschef i Ledelse & Organisation i Center for HR og Uddannelse og har også tidligere været souschef i Center for forhandlinger, aftaler og overenskomster i Danske Regioner. Derudover har Lisbet en master i konfliktmægling.

  I KL bliver Lisbet chef for overenskomstteamet og derfor ledelsesansvarlig blandt andet for aftaler med de enkelte organisationer og for rådgivning af kommunerne herom.

  ”Arbejdsgiverområdet er noget af det mest spændende i den offentlige sektor. Og det næste år bliver helt ekstraordinært. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi kan byde velkommen til Lisbet, som kommer med rigtig stærke kompetencer i forhold til at være leder på området,” siger Kristian Heunicke, direktør i KL.

  ”Det er min interesse for arbejdsmarkedet og den danske model, der især driver mig i mit arbejde, og derfor er jeg også rigtig glad for nu at blive en del af en stor arbejdsgiverpolitisk organisation som KL og i særdeleshed overenskomstholdet. Især også lige nu, hvor vi står over for nogle meget spændende overenskomstforhandlinger. Samtidig ser jeg meget frem til samarbejdet med organisationerne på området,” siger Lisbet Langbjerg Sørensen.

  Lisbet tiltræder den nye stilling den 1. august 2023 og vil fremover udgøre ledelsen af centret sammen med KL’s arbejdsgiverpolitiske chef Louise Koldby Dalager. Centeret har ansvaret for KL’s arbejdsgiverpolitik og de mange overenskomster, der indgås på det kommunale arbejdsmarked.

  Kontakt

  Pressechef

  Line Oxholm Thomsen

  Kommunikation

  Telefon: +45 3370 3536

  E-mail: lnt@kl.dk