Gå til hovedindhold

Nyheder

142 resultater

Debatindlæg: Her er kommunernes ønskeseddel til en ny ældrelov

22. dec. 2023
Debatindlæg
Ældre

Flere skal have smag for social- og sundhedsfaglige fag. Unødvendig bureaukrati skal væk. Samarbejdet med civilsamfundet skal styrkes. Sådan lyder det blandt andet i en ønskeliste til den nye ældrelov fra kommunerne, skriver fungerende udvalgsformand Sisse Marie Welling.

Vi kan behandle kronisk syge lige, hvis vi behandler dem forskelligt

20. dec. 2023
Debatindlæg

De mange danskere med kronisk sygdom har brug for et sundhedsvæsen, der tager langt større udgangspunkt i den enkeltes liv og hverdag. Det skriver KL, Diabetesforeningen og Lungeforeningen i et fælles debatindlæg.

Ny aftale: En halv milliard kroner til hjemmebehandling med digitale løsninger

20. dec. 2023
Pressemeddelelse
Sundhed
Digitalisering og teknologi

Regeringen, Danske Regioner og KL har indgået en aftale om at udmønte 500 mio. kr. til digital hjemmebehandling i sundhedsvæsenet. Midlerne skal bl.a. bruges på udstyr til borgere med KOL og diabetes, digitale tilbud inden for psykiatri og genoptræning og skærmbesøg i den kommunale sygepleje.

Forældre er generelt tilfredse med deres barns skole og SFO

18. dec. 2023
Pressemeddelelse
Børn og unge

En landsdækkende brugertilfredshedsundersøgelse viser, at 7 ud af 10 af de adspurgte forældre er tilfredse eller meget tilfredse med deres barns skole, og at 8 ud af 10 er tilfredse eller meget tilfredse med deres barns SFO/fritidshjem.

simon klein knudsen (KL)

KL ansætter ny kontorchef for beskæftigelse og integration

18. dec. 2023
Nyhed
Beskæftigelse
Integration

Nicolas Johansen bliver ny kontorchef for beskæftigelse og integration. Han kommer fra en stilling i Fagbevægelsens Hovedorganisation.

KL: Overenskomstforhandlinger skal gøre det nemmere at levere velfærd til borgerne

15. dec. 2023
Pressemeddelelse
Overenskomster

I dag lyder startskuddet til overenskomstforhandlingerne for omkring en halv million kommunalt ansatte. KL går til forhandlingerne med et ønske om at udvikle attraktive arbejdspladser og sikre, at vi kan drive effektive kommuner også i årene, der kommer.