Gå til hovedindhold
Nyhed
Beskæftigelse
Integration

KL ansætter ny kontorchef for beskæftigelse og integration

Nicolas Johansen bliver ny kontorchef for beskæftigelse og integration. Han kommer fra en stilling i Fagbevægelsens Hovedorganisation.

18. dec. 2023

Indhold

  Der er et solidt kendskab til beskæftigelses- og integrationsområdet med i rygsækken, når KL’s nye kontorchef for beskæftigelses- og integrationsområdet starter den 1. februar. Nicolas Johansen kommer fra en stilling som politisk konsulent i Fagbevægelsens Hovedorganisation og har tidligere været teamchef i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, chefkonsulent i Beskæftigelsesministeriets departement og politisk rådgiver på Christiansborg med arbejdsmarkedspolitik som det primære område.

  Nicolas Johansen kommer til at indgå i ledelsesteamet for KL’s Center for Beskæftigelse, Integration & Socialpolitik med Janet Samuel og vil få ansvaret for KL’s interessevaretagelse inden for bl.a. helhedsorienterede indsatser, aktiv beskæftigelsespolitik, jobcentre, ydelser og integrationspolitik

  ”Beskæftigelsesområdet er for alvor til debat i denne tid. Jobcentrene er til diskussion, men virkeligheden er, at de leverer resultater på lav ledighed, en meget høj virksomhedstilfredshed og gør en kæmpe indsats for at få ukrainere i arbejde. Derfor bliver Nicolas så at sige kastet lige ind i ilden og skal være med til at styrke vores interessevaretagelse på et centralt område. Her er jeg sikker på, at hans store erfaring med området bliver en kæmpe gevinst, og jeg ser frem til samarbejdet,” siger KL’s administrerende direktør Kristian Vendelbo.

  "Jeg har i stort set hele mit arbejdsliv beskæftiget mig med arbejdsmarkedspolitik, og jeg er rigtig glad for, at jeg nu får mulighed for at fortsætte i en spændende organisation som KL. Kommunerne og KL arbejder for at sikre meningsfuld og ordentlig hjælp til borgerne på beskæftigelses- og integrationsområdet. Det vil jeg gerne bidrage til, og jeg ser frem til at arbejde sammen med de mange dygtige medarbejdere i KL og de mange aktører på området,” siger Nicolas Johansen.

  Kontakt

  Pressechef

  Line Oxholm Thomsen

  Kommunikation

  Telefon: +45 3370 3536

  E-mail: lnt@kl.dk