Gå til hovedindhold

Nyheder - Kultur og Fritid 204

9 resultater

Fællesskaber, fremtid og klimahandling – kultur- og fritidslivets potentialer

09. apr. 2024
Nyhed
Kultur og fritid

KL’s Kultur- og Fritidskonference 2024 byder på spændende keynotes fra Svend Brinkmann, Bugge Holm Hansen og Anders Bodin om vigtigheden af at udvikle vores fællesskaber i kultur- og fritidslivet. Individets dannelse og trivsel er nemlig afgørende for os selv og samfundets sammenhængskraft.

Nu er programmet for KL’s Kultur- og Fritidskonference 2024 opdateret

05. apr. 2024
Nyhed
/ Kultur og Fritid
Kultur og fritid

Et opdateret program for Kultur- og Fritidskonferencen 2024 er nu tilgængeligt. Tilmeld dig inden den 24. april for at deltage i konferencen med overskriften Fællesskaber i fremtidens kultur- og fritidsliv, som finder sted i Esbjerg den 7.-8. maj.

Fra Industriby til oplevelsesby: KL's Kultur- og Fritidskonference udforsker Esbjergs omdannelse

05. apr. 2024
Nyhed
/ Kultur og Fritid
Kultur og fritid

I denne session vil der være en dybdegående udforskning af Esbjergs ambitiøse skift fra industriby til kulturmetropol, med fokus på strategisk kulturinvestering og byudviklingsprojekters rolle i at tiltrække nye beboere og styrke arbejdskraftens rekruttering. Mød nøglebeslutningstagere og få indsigt i kommunens visionære udviklingsstrategier.

Billede af musikhuset Esbjerg

KL’s Kultur- og Fritidskonference sætter fokus på hvordan unges livskvalitet, demokratiforståelse og innovation kan fremmes gennem ungefællesskaber

05. apr. 2024
Nyhed
/ Kultur og Fritid
Kultur og fritid

På konferencen præsenterer vi en række forskellige perspektiver på unges kulturelle fællesskaber. Vi ser bl.a. på hvordan kulturelle ungefællesskaber kan fremme iværksætteri og innovation samt understøtte trivsel og mental sundhed.

Graffiti med orden "together" på

KL’s Kultur- og Fritidskonference giver nye perspektiver på deltagelse, tilgængelighed og frivillighed i nye rammer

05. apr. 2024
Nyhed
Kultur og fritid
/ Kultur og Fritid

Med en stigende efterspørgsel efter dynamiske og fleksible fællesskaber, udfordres de traditionelle foreninger og fritidsinstitutioner. Men hvordan kan kommunerne balancere denne efterspørgsel uden at miste sit fokus på fundamentet for vores fritidsmodel, nemlig det frivillige engagement, og samtidig fremme samarbejde og frivillighed i en fremtidssikret ramme?

Esbjerg Maritime Center

KL’s kultur- og fritidskonference sætter fokus på kunsten og kulturens potentialer i udsatte by- og boligområder

05. apr. 2024
Nyhed
/ Kultur og Fritid
Kultur og fritid

I denne session på KL’s kultur og fritidskonference vil vi dykke ned i, hvordan kunst og kultur kan løfte lokalsamfund samt skabe fællesskaber og nyt liv i udsatte by- og boligområder. Denne session foregår i kvarteret Stengårdsvej i Esbjerg, som på nuværende tidspunkt er at finde på Statens liste over udsatte boligområder i Danmark.

Børn der leger på en folkeskole