Gå til hovedindhold

Kultur og fritid

15 resultater

KL lancerer kulturpolitiske synspunkter

06. maj 2024
Kultur og fritid
Arrangement

KL’s bestyrelse har netop vedtaget en række kulturpolitiske synspunkter, som lanceres på KL’s Kultur- og Fritidskonference den 7. maj 2024.

Sidste chance for tilmelding til KL’s Kultur- og Fritidskonference 2024 i dag

24. apr. 2024
Nyhed
Kultur og fritid
Arrangement

Skynd dig at tilmelde dig KL’s Kultur- og Fritidskonference 2024 den 7. – 8. maj i Musikhuset i Esbjerg – i dag er sidste chance!

Fællesskaber, fremtid og klimahandling – kultur- og fritidslivets potentialer

09. apr. 2024
Nyhed
Kultur og fritid

KL’s Kultur- og Fritidskonference 2024 byder på spændende keynotes fra Svend Brinkmann, Bugge Holm Hansen og Anders Bodin om vigtigheden af at udvikle vores fællesskaber i kultur- og fritidslivet. Individets dannelse og trivsel er nemlig afgørende for os selv og samfundets sammenhængskraft.

Nu er programmet for KL’s Kultur- og Fritidskonference 2024 opdateret

05. apr. 2024
Nyhed
Kultur og fritid
Arrangement

Et opdateret program for Kultur- og Fritidskonferencen 2024 er nu tilgængeligt. Tilmeld dig inden den 24. april for at deltage i konferencen med overskriften Fællesskaber i fremtidens kultur- og fritidsliv, som finder sted i Esbjerg den 7.-8. maj.

Fra Industriby til oplevelsesby: KL's Kultur- og Fritidskonference udforsker Esbjergs omdannelse

05. apr. 2024
Nyhed
Kultur og fritid
Arrangement

I denne session vil der være en dybdegående udforskning af Esbjergs ambitiøse skift fra industriby til kulturmetropol, med fokus på strategisk kulturinvestering og byudviklingsprojekters rolle i at tiltrække nye beboere og styrke arbejdskraftens rekruttering. Mød nøglebeslutningstagere og få indsigt i kommunens visionære udviklingsstrategier.

Billede af musikhuset Esbjerg

KL’s Kultur- og Fritidskonference sætter fokus på hvordan unges livskvalitet, demokratiforståelse og innovation kan fremmes gennem ungefællesskaber

05. apr. 2024
Nyhed
Kultur og fritid
Arrangement

På konferencen præsenterer vi en række forskellige perspektiver på unges kulturelle fællesskaber. Vi ser bl.a. på hvordan kulturelle ungefællesskaber kan fremme iværksætteri og innovation samt understøtte trivsel og mental sundhed.

Graffiti med orden "together" på