Gå til hovedindhold

Nyheder Digitalisering og teknologi - 2022

Todages kursus om gevinstdrevne projekter i kommunerne

21. dec. 2022
Digitalisering og teknologi
Kursus
Nyhed

Et todages interaktivt kursus, som henvender sig til projektledere, forandringsledere og interne implementeringskonsulenter i kommuner, der vil vide mere om roller, opgaver, processer og metoder til at gøre gevinsterne til omdrejningspunktet, når I driver jeres projekter

KL: Databehandleraftaler med staten giver stadig udfordringer - kan have konsekvenser for sikkerheden omkring borgernes data

16. dec. 2022
Digitalisering og teknologi
Nyhed

KL har i forlængelse af Justitsministeriets opfølgning på GDPR-evalueringen sendt to høringssvar til Justitsministeriet. I svaret giver KL konkrete forslag til løsninger på en række udfordringer med kommunernes databehandleraftaler med staten samt samspillet mellem databeskyttelsesreglerne, forvaltningsretlige regler og sektorlovgivning. Desuden efterspørges vejledning om regelsamspillet.

Datatilsynet på vej med vejledning om rettighedsstyring: Læs KL’s høringssvar

13. dec. 2022
Digitalisering og teknologi
Nyhed

KL har i sit høringssvar til Datatilsynet hilst en vejledning om rettighedsstyring velkommen. KL kommer dog med forslag til ændringer i vejledningens struktur, indhold og sprog for at gøre vejledningen mere brugbar for kommunerne.

Gratis inspirationsmøde om digital transformation – målrettet kommunale direktioner/chefgrupper

05. dec. 2022
Digitalisering og teknologi
Nyhed

KL og Komponent har udviklet et koncept, der styrker kommunernes udvikling af velfærd og forretning med digitalisering gennem bl.a. fælles mindset og anvisning på konkrete handlemuligheder til digital transformation og gevinstrealisering.

Kommunernes implementerings­uddannelse

05. dec. 2022
Digitalisering og teknologi
Kursus
Nyhed

KL udbyder nu en uddannelse, som giver deltagerne værktøjer til at arbejde metodisk og fleksibelt med implementering af digitale løsninger i kommunerne.

KLE Abonnementsbrev november 2022 udgave

05. dec. 2022
Digitalisering og teknologi
Nyhed

De væsentligste ændringer i november udgaven

Blåt brev