Gå til hovedindhold

Nyheder

16 resultater

Økonomiaftale er et sporskifte i velfærden

31. maj 2024
Pressemeddelelse
ØA
Økonomi

Årets økonomiaftale markerer et sporskifte, hvor kommunerne får mulighed for at udvikle folkeskoler, ældrepleje og dagtilbud.

KL om DØR-rapporten: Den finanspolitiske udfordring er en styringsudfordring

28. maj 2024
Pressemeddelelse
Økonomi

Der er brug for, at vi begynder at prioritere anderledes i den offentlige sektor, lyder det fra KL’s administrerende direktør Kristian Vendelbo i en kommentar til Det Økonomiske Råds nyeste rapport.

Billede af mønter

I fremtidens beskæftigelsesindsats skal der måles på resultater og gøres op med bureaukrati

28. maj 2024
Nyhed
Beskæftigelse

KL har forslået ekspertgruppen for fremtidens beskæftigelsesindsats en ny styringsmodel, som skal gøre op med bureaukrati, der fjerner ressourcer fra kerneopgaven i kommunerne.

KL lancerer EU-pejlemærker frem mod 2030

28. maj 2024
Pressemeddelelse
EU

Med 33 pejlemærker gør KL klar til at hilse et nyt Europa-Parlament og en ny EU-Kommission velkommen. Europæisk samarbejde er vejen for at løse mange store samfundsudfordringer, og det er afgørende, at der tages højde for lokale forhold og udfordringer.

Slagelse Kommune vinder KL’s forebyggelsespris 2024

17. maj 2024
Nyhed
Forebyggelse
Sundhed

Hvordan opsporer man sårbare og kronisk syge ældre borgere, der har behov for en differentieret indsats? Det har Slagelse Kommune leveret svaret på, og derfor modtog de i dag i KL’s forebyggelsespris 2024.

KL og BL lancerer partnerskab - Boligpolitik skal styrke det borgernære sundhedsvæsen

17. maj 2024
Nyhed
Sundhed
Ældre

I august 2024 lancerer KL og BL et bredt treårigt partnerskab for kommuner og boligorganisationer, der skal understøtte den borgernære sundhed.