Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Komponents direktør får nyt job

Jonatan Schloss, der er direktør for kommunernes udviklingscenter Komponent, har fået nyt job.

28. sep. 2023

Indhold

  Komponent skal have ny direktør. Jonatan Schloss skifter nemlig til Egedal Kommune, hvor han skal være kommunaldirektør.

  Jonatan Schloss blev ansat, da Komponent blev etableret på et fundament af COK og blandt andet KL’s konsulentvirksomhed, og har således været direktør for Komponent fra starten 1. april 2021.

  Komponent er ejet af alle kommuner tilsammen og tilbyder bl.a. rådgivning, analyser, praksisnær kompetenceudvikling og efteruddannelse til ledere og medarbejdere på alle niveauer i kommunerne.

  ”Jonatan har stået i spidsen for at starte Komponent op, og han har gjort en kæmpe indsats for at udvikle og modernisere organisationen, så den møder kommunernes behov, og samtidig fået styr på økonomien. Det er lykkedes, og Komponent er i dag et stærkt kommunalt brand. Komponents tilbudsvifte er nu yderligere styrket efter den nylige fusion med Type2dialog, hvor Jonatan har været den drivende kraft. Jeg har været meget glad for det daglige samarbejde, vi har haft, og ønsker ham alt godt i sit nye job - som heldigvis stadig er i den kommunale familie,” siger bestyrelsesformand for Komponent og administrerende direktør i KL, Kristian Vendelbo.

  “Det har virkeligt været en fornøjelse for mig at arbejde sammen med så mange dygtige og engagerede mennesker i Komponent, som er optaget af at udvikle kommunerne. For mig at se har Komponent også i fremtiden en afgørende rolle at spille i kommunestyrets videre udvikling igennem sine uddannelser, kurser, konsulentydelser og konferencer. Jeg ser frem til fortsat at arbejde med Komponent - nu bare som kunde," siger Jonatan Schloss.

  Jonatan Schloss stopper med udgangen af oktober. Stillingen som direktør for Komponent vil snarest blive slået op.

  Kontakt

  Pressechef

  Line Oxholm Thomsen

  Kommunikation

  Telefon: +45 3370 3536

  E-mail: lnt@kl.dk