Gå til hovedindhold

Nyheder

18 resultater

Nyt FGU-rejsehold skal understøtte, at flere unge får det rette tilbud

02. nov. 2023
Pressemeddelelse
Ungdomsuddannelse

Børne- og undervisningsministeren nedsætter et nyt rejsehold, som blandt andet skal understøtte, at flere unge får det rette tilbud for at komme videre i uddannelse og job.

Ny aftale sikrer adgang til bankkonto for hjemløse og udsatte borgere

31. okt. 2023
Pressemeddelelse
Økonomi

Erhvervsminister Morten Bødskov har sammen med Finans Danmark, KL og organisationer for udsatte borgere indgået af-tale om at sikre hjemløse og andre udsatte borgeres adgang til en bankkonto.

Ny vejledning til at forebygge og håndtere chikane, trusler, hærværk og vold mod lokalpolitikere

31. okt. 2023
Pressemeddelelse
Forvaltning og ledelse

Lokalpolitikere bliver i højere grad end tidligere udsat for chikane, trusler, hærværk og vold. Ny vejledning giver lokalpolitikerne konkrete redskaber til at forebygge og håndtere de situationer.

Debatindlæg: Teoretisk, praktisk, god

30. okt. 2023
Debatindlæg
Børn og unge
Folkeskole

Samlet set er regeringens folkeskoleudspil et skridt mod en skole, der er for alle børn. Men der er fortsat behov for at drøfte, hvordan vi får flere med i fællesskabet, lyder det fra formanden for KL's Børne- og Undervisningsudvalg, Thomas Gyldal Petersen i dette debatindlæg.

Mere ledelse, mindre detailstyring og bedre velfærd

25. okt. 2023
Pressemeddelelse
Forvaltning og ledelse

Med et nyt oplæg sætter KL og de fem chefforeninger fokus på, hvordan man kan udvikle hele ledelseskæden, når regler og detailstyring skal fylde mindre, og ledelse skal fylde mere. Så borgerne får bedre velfærd.

Rigtige skridt i stormfuldt farvand

23. okt. 2023
Pressemeddelelse
Klima

KL glæder sig over, at regeringens nye klimatilpasningsplan indeholder vigtige indsatser, som vil gøre det lettere for kommuner og danskere at sikre byer, kyster, infrastruktur og boliger mod voldsomt vejr.