Gå til hovedindhold

Nyheder

11 resultater

Unge kvinder skal være boss ladies

27. feb. 2023
Pressemeddelelse
Uddannelse

Hen mod 45.000 unge står i dag uden uddannelse og uden tilknytning til arbejdsmarkedet. 42 % af dem er kvinder, og nu skal en ny landsdækkende indsats, Boss Ladies FGU, få unge kvinder i gang med en erhvervsuddannelse.

Grafik til FGU Boss Ladies

Debatindlæg: Klimatilpasning kan ikke vente. Der skal handling på bordet

24. feb. 2023
Debatindlæg
Teknik og miljø
Klima

Christiansborg bør hurtigst lave en national klimatilpasningsplan, der giver bedre muligheder for finansiering og rydder op i lovgivningen. Sådan lyder det i et fælles indlæg fra KL, Dansk Industri og Forsikring & Pension.

Sø i Hvidovre

Stærkt samarbejde mellem aktører var afgørende for succesfuld modtagelse af ukrainske flygtninge, viser ny rapport

23. feb. 2023
Pressemeddelelse
Ukraine
Integration

En ny rapport fra KL, Røde Kors og DRC Dansk Flygtningehjælp tegner et billede af en ekstraordinær situation omkring modtagelsen af de mange ukrainske flygtninge og et tæt og fleksibelt samarbejde mellem staten, asylcentre, kommuner, civilsamfundsorganisationer og private aktører. Rapporten opsamler viden og erfaringer omkring den historisk store tilstrømning af flygtninge og giver en række anbefalinger til modtagelse af flygtninge i Danmark i fremtiden.

Billede af to pædagoger med barn

Akutplan med bred vifte af initiativer skal hjælpe trængte sygehuse

23. feb. 2023
Pressemeddelelse
Sundhed

Regeringen og Danske Regioner har indgået en aftale om en akutplan, der skal nedbringe ventetiderne, robustgøre akutmodtagelserne og løfte aktiviteten og produktiviteten på sygehusene. Med aftalen følger der 2 milliarder kroner fra 2022-2024.

SOSU med ældre kvinde

Kommunernes mand fylder rundt

17. feb. 2023
Nyhed

Den 17. februar fylder kommunernes frontfigur Martin Damm 60 år. Samtidig fejrer han sit 25-års jubilæum i kommunalpolitik.

Billede af Martin Damm

KL: Uacceptabelt, at lovforslag sender regningen til kommunerne

15. feb. 2023
Pressemeddelelse
Økonomi
Klima

Christiansborgs plan for at reducere forbrændingskapaciteten realiseres med det lovforslag, der netop er sendt i høring.

Billede af forbrædningsanlæg