Gå til hovedindhold
Ukraine

Links til politisk aftale og ministeriers FAQ

Herunder findes den politiske aftale om modtagelse af fordrevne ukrainere samt en række links til ministeriers FAQ.

Indhold

  SIRI samt en række andre myndigheder har udarbejdet en stor mængde information og vejledning samt tal og statistik i forlængelse af krisen i Ukraine. SIRI's side vil løbende blive opdateret med nyt indhold, ligesom flere af de sider, der linkes til, løbende vil blive opdateret.

  siri.dk

   

  Udlændingestyrelsen har lavet en informationsside målrettet kommuner og andre samarbejdsparter. Formålet med siden er at give relevante oplysninger relateret til håndteringen af de personer fra Ukraine, der ønsker at komme til Danmark, eller som allerede er i Danmark. Siden vil løbende blive opdateret og udbygget med relevant information.

  Udlændingestyrelsen

  Udlændingestyrelsen og SIRI har grundet krigen i Ukraine lavet denne informationsside med spørgsmål og svar målrettet personer fra Ukraine, der ønsker at opholde sig i Danmark eller er i Danmark. Siden vil løbende blive opdateret og udbygget med relevante spørgsmål og svar.

  Udlændingestyrelsen & SIRI

  På linket her finder I information om, hvordan Ukraine-konflikten påvirker børne- og undervisningsområdet.

  Børne- og Undervisningsministeriet

  Nedenfor finder du den politiske aftale om modtagelse af fordrevne ukrainere, der blev indgået mellem KL og Regeringen i marts 2022.

  Sidst opdateret: 23. februar 2024

  Dokumenter