Gå til hovedindhold

Råderum nr. 48

3 resultater

Socialfaglige indkøb: Sådan kommer I i gang

28. feb. 2023
Råderum
Social
Økonomi

Et voksende antal kommuner arbejder med at styrke deres indkøbspraksis ift. borgernære ydelser på socialområdet for at høste både kvalitetsmæssige og økonomiske gevinster. Med et stigende udgiftspres på socialområdet, er både behovet og potentialet stort, men hvordan kan man gribe arbejdet an? Og hvad er de foreløbige erfaringer? Læs med og bliv klogere på netop det i dette nyhedsbrev og en ny publikation fra KL.

Sådan skaber systematiseret indkøb på det forebyggende område stor værdi i Odense Kommune

28. feb. 2023
Råderum
Økonomi
Nyhed

I Odense Kommune har man gennem flere år arbejdet med at sikre det bedst mulige match, når der igangsættes forbyggende indsatser på børneområdet. Dette sikres gennem et indgående kendskab til leverandørerne i markedet, de nyeste behandlingsformer og tilbud, samt hvor leverandørernes kompetencer er stærkest. Samtidig arbejder Odense Kommune med afsæt i forud forhandlede priser.

Data skaber fundament for styrket indkøbspraksis på socialområdet i Varde Kommune

28. feb. 2023
Råderum
Social
Nyhed

Udgifterne stiger på det specialiserede voksenområde, og alle kommuner er på jagt efter gode løsninger til at blive klogere på udviklingen og identificere relevante løftestænger. I Varde Kommune har man sat fokus på de borgernære indkøb, og via en datainformeret tilgang er man lykkedes med at identificere og implementere en række tiltag, der skaber værdi for både borgere, medarbejdere og kommunens økonomi. Læs med og bliv klogere på Varde Kommunes tilgang og resultater.

Pixabay