Gå til hovedindhold
Økonomi
Råderum

Casekatalog om effektiv drift på ejendomsområdet

Der har over de senere år været øget fokus på at omstille og udvikle ejendomsområdet. KL har i samarbejde med 8 kommuner udarbejdet et casekatalog, der samler op kommunernes arbejde med en effektiv ejendomsdrift. Casene sætter fokus på, hvordan strategi, organisering og arealoptimering kan anvendes som greb til at effektivisere ejendomsdriften.

16. jun. 2023

Indhold

    Indhold i casekataloget

    Casekataloget indeholder fire kapitler. Første kapitel omhandler nøgletal som faktabaseret værktøj, og de resterende tre kapitler indeholder cases om, hvordan kommunerne er lykkedes i arbejdet med ejendomsstrategier, organisering og arealoptimering. Vejen til effektiv ejendomsdrift og administration varierer, og netop derfor fokuserer casekataloget på disse tværgående og overordnede greb, som kommunerne kan tage udgangspunkt i.

    Formålet med casekataloget er at belyse nogle af de drivkræfter og barrierer, der er forbundet med at omstille og udvikle ejendomsområdet og formidle kommunernes erfaringer. Casekataloget giver desuden kommunerne inspiration til, hvordan de kan sammensætte en optimal løsning set i forhold til egne mål og visioner på området.

    Sidst opdateret: 23. februar 2024

    Dokumenter