Gå til hovedindhold

Kurser og temadage

Kursus i journalisering, KLE og sagsdannelse

Digitalisering og teknologi
Kursus

Alle kommuner er underlagt journaliseringspligt efter offentlighedsloven og skal desuden opfylde en række dokumentationskrav. KL Emnesystematik (KLE) er et redskab til systematisk journalisering og identifikation af sager og dokumenter i hele den kommunale forvaltning, og kan bidrage til sikker myndighedsdrift.

Kursus om gode arbejdsgange

Digitalisering og teknologi
Kursus

Dan jeres eget procesteam og skab gode arbejdsgange

Kursus i brug af Microsoftpakken

Digitalisering og teknologi
Kursus

Bliv bedre til at arbejde systematisk med digitale redskaber. Bestil kurserne hjem til jeres egen kommune!

Excel kurser målrettet kommunerne

Digitalisering og teknologi
Kursus

KL udbyder tre kurser i Excel. Alle tre kurser er udarbejdet i samarbejde mellem KL og kommuner – og indeholder kommunale cases.

Kommunernes arkitekturstyringsuddannelse

Digitalisering og teknologi
Kursus

I takt med den teknologiske udvikling og øgede fokus på digitalisering, stiger investeringerne og kompleksiteten i kommunernes it-landskab. Der er derfor behov for en bevidst og aktiv styring af it-investeringer, der understøtter forretningens behov.

Kursus om Datakonsulentens værktøjskasse

Digitalisering og teknologi
Kursus

Lær hvordan du lykkes med effektivt at omsætte data til beslutningsgrundlag, der styrker forretningen. Fokus er ikke teknisk i forhold til at kode, men at lære at kommunikere data: Lær din ledelse at tale data. Udviklingen går stærkt i disse år, når det handler om håndtering af data, nye analysemetoder og øgede forventninger til, hvad data kan gøre for organisationen.