Gå til hovedindhold

Nyheder

Debatindlæg: Et arbejde med mening

20. dec. 2022
Debatindlæg
Sundhed
Arbejdsmiljø

Tal sundhedsvæsenet op. Et job i den kommunale social- og sundhedssektor er ikke vask og sjask, det er et job, hvor man gør en forskel, og det skal vi blive meget bedre til at fortælle om, skriver Steffen Jensen, fungerende formand for KL's Løn- og Personaleudvalg.

Vi skal holde fast i den aktive beskæftigelsesindsats

16. dec. 2022
Nyhed
Beskæftigelse
Økonomi

En reduktion på 3 mia. kr. på beskæftigelsesområdet vil føre til en markant anderledes beskæftigelsesindsats. Der er brug for en grundlæggende diskussion af, hvad den aktive beskæftigelsesindsats skal være fremover.

Regeringsgrundlaget sætter turbo på den grønne omstilling

16. dec. 2022
Klima
Teknik og miljø

KL hilser klimaambitionerne i det nye regeringsgrundlag velkomne. Der er nemlig brug for at sætte turbo på at realisere den grønne omstilling i Danmark, og kommunerne er klar til at samarbejde.

Ambitiøst regeringsgrundlag kalder på forventningsafstemning hos borgerne

14. dec. 2022
Pressemeddelelse
Økonomi

KL’s formand og næstformand kvitterer for et ambitiøst regeringsgrundlag, som dog også vil få konsekvenser for velfærden. Det kræver en tydelig forventningsafstemning med borgerne, så ambitionerne matcher virkeligheden. Kommunerne er klar til at tage ansvar.

Billede af Martin Damm og Jacob Bundsgaard

Debatindlæg: Det nye folketing skal tænke digitalisering ind i alle fremtidige løsninger

05. dec. 2022
Debatindlæg
Digitalisering og teknologi

De digitale og teknologiske muligheder bør indgå som en central og integreret del, når det nye folketing skal finde løsninger på samfundets udfordringer, skriver Peter Rahbæk Juel.