Gå til hovedindhold
Netværk
Integration
Voksne

Deltag i KL's netværk om danskuddannelse

Netværket er for kommunale ledere og nøglemedarbejdere, som ønsker at holde sig opdateret om aktuelle dagsordener og nyt om lovgivning, målgrupper, forskning og praksis.

Indhold

  Netværket er landsdækkende, og aktiviteterne inkluderer to fysiske netværksdage - én i KL-huset og én ude i landet - samt to virtuelle netværksmøder fordelt over året.

  Aktiviteterne i netværket bygges op omkring aktuelle temaer, som kan blive belyst gennem kommunale eksempler og erfaringsudveksling, vidensoplæg fra forskere, ministerier m.v. samt sparring og drøftelser blandt netværkets medlemmer. 

  Temaer for netværksmøderne besluttes løbende ud fra aktuelle dagsordener samt ønsker fra netværket.

  Et medlemskab af netværket løber i et år (andet halvår 2023 / første halvår 2024) og giver adgang til, at to repræsentanter kan deltage ved hver af de ovennævnte aktiviteter. Det må gerne være forskellige medarbejdere, der deltager ved de forskellige aktiviteter, så der kan bemandes alt efter temaets relevans. For hvert medlemskab udpeges der én kontaktperson i kommunen, som kan koordinere internt.

  Prisen for et medlemskab er 5000 kr. eks. moms for et år.

  Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere eller har  praktiske spørgsmål til tilmelding eller lignende.

  Læs mere og tilmeld dig

  Sidst opdateret: 22. januar 2024

  Kontakt

  Specialkonsulent

  Jasper Voigt Møllebro

  Beskæftigelse, Integration & Socialpolitik

  Telefon: +45 3370 3484

  E-mail: javm@kl.dk