Gå til hovedindhold
Arbejdsgiver
Rekruttering
Sundhed

Om casebanken

Som et led i KL’s handleplan, ’Flere hænder til ældre- og sundhedsområdet 2.0’, fra 2021, drifter KL en casebank med kommunale eksempler på vellykkede indsatser i forhold til rekruttering og fastholdelse på ældre- og sundhedsområdet.

Indhold

  KL vil indsamle og dele gode indsatser i forhold til rekruttering for at skabe inspiration blandt kommunerne. Indsatserne er oftest lokalt forankret, men kan give god inspiration på tværs.

  Bidrag til casebanken

  Casebanken er målrettet kommunale politikere, praktikere og andre med interesse i ældre- og sundhedsområdet. Læs mere om, hvordan I kan bidrage til KL's Casebank på siden: Sådan bidrager I til KL's Casebank. Her kan man også finde en trin-for-trin-guide og Q&A. I er også velkomne til at kontakte os på mail: KLcasebank@kl.dk.

  Vil du trække dit samtykke til medvirken tilbage?

  I overensstemmelse med reglerne i GDPR kan medvirkende i en af casebank-videoerne til hver en tid trække sit samtykke til medvirken tilbage.

  Ønsker du at trække dit samtykke til medvirken i en video tilbage, så send en mail til KL@KL.dk (tekst til emnefelt: ”APC – vedr. samtykke til casebank-video”) så fjernes videoen hurtigst muligt og senest indenfor 14 dage.  

  Sidst opdateret: 27. oktober 2023

  Kontakt

  Specialkonsulent

  Line Folke

  Arbejdsgiverpolitisk Center

  Telefon: +45 3370 3472

  Email: lifo@kl.dk