Gå til hovedindhold

Tobak

Veje til et røgfrit ungeliv

Sundhed
Forebyggelse
Børn og unge

Kræftens Bekæmpelse og Center for Forebyggelse i praksis har afholdt temadage om veje til et røgfrit ungeliv, hvor der blev gjort status, givet input og delt erfaringer om, hvordan kommuner baner vejen for et røgfrit ungeliv.

Unge og nikotinafhængighed. Vejen videre 2.0

Sundhed
Forebyggelse
Børn og unge

Center for Forebyggelse i praksis har i samarbejde med Røgfri Fremtid afholdt to temadage om, hvordan man kan støtte børn og unge til et nikotinfrit ungeliv i skoler, på ungdomsuddannelser og blandt trænere i idrætslivet.

Røgfri arbejdstid

Sundhed
Forebyggelse

Temadagen "Røgfri arbejdstid" satte fokus på den gode proces med at indføre røgfri arbejdstid. Dagen blev udbudt i samarbejde mellem Center for Forebyggelse i praksis og Hjerteforeningen, som arbejder for udbredelse af mere røgfri arbejdstid.

Røgfri byer og lokale partnerskaber

Sundhed
Forebyggelse

I november 2022 afholdte Center for Forebyggelse i praksis to temadage om røgfri byer og lokale partnerskaber

Røgfri udearealer

Sundhed
Forebyggelse

Kræftens Bekæmpelse og Center for Forebyggelse i praksis har med afsæt i KL's inspirationskatalog "Røgfri Udearealer" afholdt temadage om arbejdet med at indføre røgfri udearealer, hvor børn og unge færdes.

Tobaks- og nikotinfri skoletid

Forebyggelse
Sundhed
Folkeskole

Røgfri Fremtid og Center for Forebyggelse i praksis har afholdt webinar, hvor der blev gjort status, givet input og delt erfaringer om, hvordan skoler, ungdomsuddannelser og kommuner arbejder med tobaks- og nikotinfri skoletid.