Økonomi og Administration

Kommunikation

Vi faciliterer netværk og holder temadage og konferencer for kommunale kommunikatører. Og vi tilbyder medietræning og kommunikationsrådgivning.

Temadag

Temadag om kommunal krisehåndtering

Tilmeld dig – eller tip en kollega om – KL’s temadag den 25. september, hvor du får konkrete bud på, hvordan kommunerne bedst håndterer krisesituationer internt og eksternt.

Temadag

Temadag om mobilvideo for begyndere

Lær at optage, redigere og publicere videoer med mobilen på KL’s temadag d. 7. oktober. Her får du også tips og tricks til at producere ‘de rigtige’ optagelser og de gode klip samt indblik i genrer og formater, der virker på nettet.

Temadag

Temadag om webtilgængelighed

Webtilgængelighed fylder meget i kommunerne – ikke mindst efter en ny lovgivning er trådt i kraft. På temadagen d. 10. oktober får du viden, inspiration og gode råd fra nogle af landets eksperter inden for området.

Temadag

Temadag om mobilvideo for øvede

Er du klar til at tage næste skridt i arbejdet med at lave mobilvideoer? Så tilmeld dig KL’s temadag om mobilvideo for øvede d. 24. oktober, og lær mere avanceret redigering og optageteknikker. Få også viden om forskellige, aktuelle videogenrer og videoformater til nettet.

K-døgn

Kommunikations­døgnet

Den 7. - 8. november kan du få ny viden fra vægtige branchefolk, konkrete værktøjer og inspiration du kan bruge i dit arbejde – og unik mulighed for at netværke og erfaringsudveksle med kolleger fra andre kommuner.

MIT KL