Gå til hovedindhold

Råderum nr. 15

4 resultater

Sådan kan din kommune arbejde strategisk med indkøb og offentlig-privat samarbejde

01. okt. 2019
Råderum
Økonomi
Strategi

Fremtidens udfordringer kræver nytænkning, innovation og samarbejde. Markante stigninger i antallet af børn og ældre presser kommunernes udgifter, mens arbejdsstyrken bliver mindre. Samtidig stiger borgernes velstandsniveau, og det skaber højere forventninger til kvaliteten af den leverede service. Kombinationen udgør et krydspres mellem færre midler og større forventninger, som kommuner og virksomheder har et ansvar for at finde langsigtede svar på.

Virksomhed fik spillerum til at byde ind på indsats for langtidsledige

01. okt. 2019
Råderum
Beskæftigelse
Nyhed

Få fem skarpe indsigter fra Ikast-Brande Kommune, der siden 2016 har samarbejdet med rengøringsvirksomheden COOR om at koble rengøring sammen med jobskabelse for langtidsledige. Målrettet træning har resulteret i, at 3 ud af 4 af borgere i projektet er kommet i varigt job.

Sådan sigter Greve Kommune efter nye indkøbshorisonter

01. okt. 2019
Råderum
Økonomi
Strategi

Med en indkøbsafdeling på fire medarbejdere og en bugnende udbudsplan forekom mere konkurrence om kommunens opgaver urealistisk. Det skal kommunens nye forbrugs- og indkøbsstrategi ændre på.

Giv jeres indkøbsstrategi en overhaling, der batter i budgettet

01. okt. 2019
Råderum
Økonomi
Strategi

Ved at afdække indkøbs- og forbrugsmønstret kan kommunen arbejde mere strategisk med sit samlet indkøbsforbrug, se ind i betydelige besparelser og i sidste ende opnå mere værdifulde samarbejdsrelationer med kommunens leverandører til gavn for borgeren.