Gå til hovedindhold

Råderum nr. 12

5 resultater

Politisk styring sikrer at praksis og serviceniveau flugter

29. apr. 2019
Råderum
Social
Voksne

I Brønderslev Kommune har de fundet en vej til at omsætte deres politiske strategi på det specialiserede socialområde til konkrete handlinger i hele organisationen med henblik på at ensrette serviceniveauet og understøtte ressourcebevidsthed i indsatserne.

Sådan styres bundlinjen på det specialiserede socialområde

29. apr. 2019
Råderum
Social
Nyhed

Hvordan sikres det, at borgerne får den rette støtte hurtigt, samtidig med at de økonomiske rammer overholdes? Det kræver en politisk og administrativ styring med klare mål og rammer, som har gennemslag i hele organisationen, brug af data og en tæt opfølgning.

Holstebro Kommune: Dialog- og progressionsredskab understøtter borgerens udvikling og effektiv ressourceanvendelse

29. apr. 2019
Råderum
Social
Nyhed

Nøgletal for borgerens progression muliggør en tæt, løbende opfølgning og korrektion af borgerens indsats i forhold til indsatsplan samt en effektiv ressourceanvendelse.

Udsatte borgere hjælpes hurtigt videre med 'straks-indsats'

29. apr. 2019
Råderum
Social
Nyhed

Borgerne skal ikke kigge langt efter hjælp, når de henvender sig med problemer knyttet til det sociale område i Favrskov Kommune. Et tiltag har resulteret i en nedgang af antallet af borgere, som modtager længerevarende indsatser.

Disse data gør det muligt at agere proaktivt på økonomiske udfordringer på det specialiserede socialområde

29. apr. 2019
Råderum
Social
Økonomi

Varde Kommune har skabt et datagrundlag, der gør det muligt at forudse økonomiske udfordringer, før de opstår, og det betyder, at politikerne holder fast i linjen på området – også når det er svært.