Gå til hovedindhold
Digitalisering og teknologi
Netværk

Viden og netværk

Den fælleskommunale rammearkitektur udvikles og implementeres i fællesskab mellem kommunerne og gøres konkret i et fleksibelt og åbent samarbejde med it-leverandørerne.

Indhold

  Kommunernes It-Arkitekturråd

  Styringen af den fælleskommunale rammearkitektur er forankret i Kommunernes It-Arkitekturråd. Rådet er et strategisk forum, som består af syv kommunale chefer samt repræsentanter fra KL og KOMBIT. Rådet er forum for kommunernes drøftelser, prioriteringer og beslutninger angående den fælleskommunale rammearkitektur.

  Kommunernes It-Arkitekturråd

  Høringsnetværk vedrørende it-arkitektur

  Tilknyttet Kommunernes It-Arkitekturråd er et høringsnetværk vedrørende it-arkitektur. Høringsnetværket består af kommunale beslutningstagere, it-arkitekter og andre digitaliseringseksperter. Forinden en arkitekturrapport skal til behandling i Kommunernes It-Arkitekturråd, kan rådet sende rapporten til høring i høringsnetværket for ekspertvurdering.

  Se hvilke rapporter der er/har været i høring

  Kommunernes It-arkitekturnetværk

  Kommunernes It-arkitekturnetværk er et vigtigt forum, hvor kommunernes beslutningstagere, it-arkitekter og andre kommunale digitaliseringseksperter udveksler konkrete erfaringer og viden om den fælleskommunale rammearkitektur.

  Kommunernes It-arkitekturnetværk

  Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse

  I KL værdsætter vi en løbende dialog med it-leverandører og konsulenthuse om digitaliseringen af kommunerne. Derfor har vi etableret Dialogforum med to årlige dialogmøder. Her kan I som konsulenthus eller it-leverandør til kommunerne hente den nyeste inspiration til jeres forretning.

  Dialogforum

  Sidst opdateret: 3. oktober 2023

  Kontakt

  Programleder

  Vibeke Normann

  IT-Arkitektur & Standarder

  Telefon: +45 3370 3883

  E-mail: vno@kl.dk