Gå til hovedindhold
Digitalisering og teknologi
RA.Rammearkitektur

Rammearkitektur.dk

Rammearkitekturen er godt i gang med at blive omsat til konkrete løsninger i kommunerne. Dette arbejde bygger på god it-arkitektur, og det giver sig udslag i ønskelige fremtidsscenarier, guides, værktøjer og meget mere. Rammearkitektur.dk opsamler de overordnede strategiske målsætninger, tilhørende abstrakte løsningsmodeller og implementeringsnære emner om rammearkitekturen.

Indhold

  Rammearkitektur.dk samler viden

  På rammearkitekur.dk kan man finde viden om baggrunden for rammearkitekturen, hvordan man styrer arkitekturen i sin kommune mm.

  På rammearkitekur.dk kan du også finde yderligere information om alle niveauer af rammearkitekturen, herunder fælleskommunale standarder og arkitekturprodukter.

  Rammearkitekur.dk

  Inspiration fra kommune til kommune

  Den fælleskommunale rammearkitektur er et redskab, som med fordel kan anvendes af alle kommuner, på tværs af fagområder. Det er derfor vigtigt, at kommunerne er tæt involverede i udviklingen af rammearkitekturen, og at dokumentation af rammearkitekturen og anvendelseseksempler m.v. er synlige og lettilgængelige for alle. Det giver god mening, at ikke alle kommuner skal opfinde de samme dybe tallerkener, men i stedet kan lade sig inspirere af andres erfaringer.

  Sidst opdateret: 25. oktober 2023

  Links

  Kontakt

  Programleder

  Vibeke Normann

  IT-Arkitektur & Standarder

  Telefon: +45 3370 3883

  E-mail: vno@kl.dk

  Relaterede nyheder