Gå til hovedindhold
Digitalisering og teknologi
Netværk

Netværk for Borgerservicechefer

Borgerservice har længe været under forandring og har spillet en stor rolle ifht. at hjælpe borgerne til at blive digitale. Netværket giver mulighed for en tættere dialog mellem Borgerservicechefer og KL, en platform for videndeling på tværs af kommunerne om aktuelle og fælles problematikker på området, samt et rum for strategiske drøftelser.

Ældre end 12 mdr.

Indhold

  Borgerservice har længe været under forandring og har spillet en stor rolle ifht. at hjælpe borgerne til at blive digitale. I takt med at flere opgaver digitaliseres, kan de ikke-digitale borgere stå endnu mere sårbare. De digitale derimod kan have andre udfordring bl.a. ift. misbrug og identitetstyveri. Borgerne står måske med behov for en anden hjælp fra jer i fremtiden – måske allerede nu?

  Borgerserviceområdet står centralt i kommunens møde med borgerne og er et stykke hen ad vejen blevet den offentlige sektors ansigt udadtil. Andre døre og kanaler er med tiden blevet lukket. Borgerne kan langt hen ad vejen klare sig selv digitalt, derhjemmefra. Men dem der dukker op i Borgerservice kan have store forventninger - og udfordringer. Hvordan balancerer I myndigheds- og informationsopgaven, og hvordan ser den helhedsorienterede service ud i et samfund i kraftig udvikling?

  Netværket giver mulighed for at I, som Borgerservicecheferne, og vi fra KL får en tættere dialog, og en platform for videndeling på tværs af kommunerne om aktuelle og fælles problematikker på jeres område samt skaber rum for strategiske drøftelser.

  KL vil sætte rammerne og tilrettelægge dagsorden, så I til hvert møde – virtuelt som fysisk – får noget med jer hjem og kan udveksle viden.

  • Tirsdag den 28. februar 2024 kl. 9.00-12.00, virtuelt møde
  • Tirsdag den 7. maj 2024 kl. 10.00-15.30, KL-huset

  Et års medlemskab for 2 deltagere koster 4.500 kr. .
  Yderligere deltagere fra samme kommune betaler 2.000 kr. for et års medlemskab pr. deltager.

  Er man endnu ikke medlem af netværket for Borgerservicechefer, men ønsker at deltage er prisen 1.500 kr. pr. deltager.

  Ønsker man at deltage i et netværksmøde, uden på forhånd at have et årsmedlemsskab, bedes man kontakte William Viksø-Nielsen på mail WIVN@kl.dk.

  Sidst opdateret: 1. marts 2024

  Praktiske spørgsmål vedr. tilmelding, fakturering mv. kan rettes til William Viksø-Nielsen. Spørgsmål vedr. indhold kan rettes til Annie Bekke Kjær

  Chefkonsulent

  Annie Bekke Kjær

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3758

  E-mail: anbk@kl.dk

  Student

  William Viksø-Nielsen

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3206

  E-mail: wivn@kl.dk