Gå til hovedindhold
Børn og unge

PPR-konference

Landssamrådet af PPR–chefer og KL vil gerne byde velkommen til en konference, hvor vi har fokus på nye veje og opgaver i PPR. Konferencen afholdes torsdag den 16.maj i Comwell, Horsens.

Børnetegning af børn/fantasidyr der spiller holdspil

Der er fortsat fokus på PPR og PPR’s rolle i den kommunale opgaveløsning.

”Regeringen ønsker at vende udviklingen, så PPR får bedre muligheder for at arbejde med tidlige og forebyggende indsatser. Der skal bruges mindre tid bag skrivebordene og mere tid tæt på børnene.”: Regeringens udspil ”Frihed og Fordybelse”, oktober 2023.

I skrivende stund forhandles der på Christiansborg om PPR. KL og Samrådet af PPR-chefer forventer, at der på konferencen den 16. maj er klare meldinger på, hvordan folkeskoleudspillet i forhold til PPR skal udmøntes.

Danmarks Evalueringsinstitut har i det forgangne år undersøgt PPR både i forhold til dagtilbuds- og skoleområdet. Det er vigtigt at drøftelser og justeringer af PPR står på viden om den eksisterende praksis. Derfor præsenteres den sidste nye viden om området.

Samtidig vil de nye opgaver i kommunerne, i form af de lettilgængeligt tilbud i kommunerne til børn og unge med psykisk mistrivsel og psykiske symptomer, og barnets lov. som vil komme til at påvirke fremtidens PPR.

Landssamrådet af PPR–chefer og KL vil gerne byde velkommen til en konference, hvor vi har fokus på nye veje og opgaver i PPR.

Sidst opdateret: 4. april 2024