Gå til hovedindhold

Høringssvar 2022: Digitalisering og Teknologi

5 resultater

Bemærkninger til Datatilsynets udkast til vejledning om rettighedsstyring

02. dec. 2022
Digitalisering og teknologi
Høringssvar

Rettighedsstyring er et vigtigt emne for kommunerne – både for at leve op til kravene om behandlingssikkerhed i databeskyttelsesforordningen, anbefalingerne til informationssikkerhed samt for at sikre sig mod de tiltagende hackerangreb, som er blevet en del af den kommunale hverdag. Det er derfor positivt, at Datatilsynet vil udarbejde vejledning om emnet.

Høringssvar: Dataansvarlig og databehandler

14. nov. 2022
Digitalisering og teknologi
Høringssvar

Supplerende høringssvar.

Høringssvar: Samspilsudfordring

31. okt. 2022
Digitalisering og teknologi
Høringssvar

Høringssvar om udfordringer i samspillet mellem databeskyttelsesreglerne, forvaltningsretlige regler, den sociale retssikkerhedslov og sundheds-, social- og beskæftigelseslovgivningen.

Høringssvar: Ændring af lov om private fællesveje

16. aug. 2022
Digitalisering og teknologi
Høringssvar

Høringssvar over udkast til forslag om ændring af lov om private fællesveje (Kabler m.v. til brug for elektroniske kommunikationsnet)

Høringssvar: Bredbåndspuljen for 2022

17. maj 2022
Digitalisering og teknologi
Høringssvar

Arbejdskraftmanglen og klimaforandringer er to af velfærdssamfundets helt store udfordringer de kommende år. Et af de vigtigste svar på disse udfordringer er, at vi skruer op for brugen af data, teknologi og digitalisering af services. For at lykkes er det helt afgørende at alle borgere, virksomheder og myndigheder har den nødvendige adgang til tidssvarende mobil- og bredbåndsforbindelser