Gå til hovedindhold
Nyhed
/ Kultur og Fritid
Kultur og fritid

Nu er programmet for KL’s Kultur- og Fritidskonference 2024 opdateret

Et opdateret program for Kultur- og Fritidskonferencen 2024 er nu tilgængeligt. Tilmeld dig inden den 24. april for at deltage i konferencen med overskriften Fællesskaber i fremtidens kultur- og fritidsliv, som finder sted i Esbjerg den 7.-8. maj.

05. apr. 2024

Indhold

    Tilmeld dig KL’s Kultur- og Fritidskonference 2024 inden torsdag den 24. april for at sikre dig en plads til konferencen med temaet Fællesskaber i fremtidens kultur- og fritidsliv. Musikhuset i hjertet af Esbjerg danner rammen for to dage med inspirerende oplæg og debatter. Konferencen dykker ned i, hvordan kultur- og fritidslivet kan understøtte og skabe fællesskaber og sammenhængskraft i fremtiden. Vi vil sammen med kommuner, stat, interesseorganisationer, fonde, eksperter og fagfolk udforske, hvordan kommuner og kultur- og fritidslivet bedst kan forberede sig på fremtiden og på at sikre givende samt udviklende fællesskaber. 

    På fire sessioner har du mulighed for at dykke yderligere ned, hvordan kunst og kultur kan løfte og samle et lokalsamfund, hvordan vi kan skabe rammerne for fremtidens fællesskaber for unge i kulturlivet, hvordan vi kan arbejde med frivillighed og deltagelse i nye rammer og ikke mindst høre hvordan Esbjerg Kommune har arbejdet med at transformere Esbjerg By. Sessionerne afholdes på forskellige lokaliteter i Esbjerg og er nærmere beskrevet i programmet. 

    Om konferencen 

    Kultur- og Fritidskonferencen er KL’s kommunalpolitiske konference på kultur- og fritidsområdet. Målgruppen er politikere og embedsfolk fra kommunerne, repræsentanter fra kultur- og fritidslivets institutioner, foreninger og organisationer samt øvrige interesserede. Konferencen foregår den 7.-8. maj i Musikhuset i Esbjerg samt på forskellige lokaliteter rundt i byen.  
     
    På konferencen vil vi udforske kultur- og fritidslivets potentiale for at håndtere komplekse udfordringer, som kommunerne kan stå over for i fremtiden. Du vil høre oplæg fra politikere, fagfolk og eksperter, deltage i temasessioner og netværke på tværs af sektorer, når vi undersøger, hvordan kultur- og fritidslivet kan fremme positiv udvikling, styrke lokalsamfundets sammenhold og skabe meningsfulde fællesskaber.  

      Læs mere og tilmeld dig her  

    Kontakt

    Chefkonsulent

    Tina Kristensen

    Klima & Tværkommunalt Samarbejde

    Telefon: +45 3370 3634

    E-mail: tikr@kl.dk

    Specialkonsulent

    Jakob Ludvigsen

    Klima & Tværkommunalt Samarbejde

    Telefon: +45 3370 3833

    E-mail: jlud@kl.dk