Gå til hovedindhold
Nyhed
Uddannelsesvejledning
Uddannelse

Sæt spot på den kollektive vejledning

Webinaret "Gentænk den kollektive vejledning" er nu åben for tilmelding.

25. apr. 2024

Indhold

    Flere undersøgelser viser, at det at træffe det ”rigtige” uddannelsesvalg for mange elever i udskolingen fylder meget. Udover forældrene bliver venner ofte nævnt som dem, der spiller ind, når valget skal træffes. Og det er naturligt, da det at være en del af et fællesskab er særlig vigtig for børn i denne aldersgruppe.  

    KL's Enhed for uddannelses- og erhvervsvejledning (EUK) inviterer til en række webinarer i foråret og efteråret 2024 om vejledning med afsæt i fællesskabet, herunder kollektiv vejledning og gruppevejledning. Webinarerne er målrettet uddannelses- og erhvervsvejledere i kommunerne, og første webinar i rækken afholdes 27. maj 2024. Tilmeldingen er netop åbnet.

    Webinaret har titlen ”Gentænk den kollektive vejledning”, og på webinaret får du eksempler på aktiviteter i klasserummet, inspiration til de didaktiske overvejelser bag aktiviteterne og refleksioner over, hvordan fællesskabet bruges som et særligt aktiv. Der vil være oplæg fra Frederiksberg Kommune v. bl.a. Kirsten Steffensen.

    Webinaret har en varighed på 1½ time og sigter på at inspirere til øget fokus på at udvikle de kollektive vejledningsaktiviteter med afsæt i fællesskabet. 

    Tilmeld dig her

    Kontakt

    Konsulent

    Claire Stevens-Lekfeldt

    Børn, Unge & Folkeskole

    Telefon: +45 3370 3929

    E-mail: clsl@kl.dk