Indhold

Kodeks for god ledelse

Nyheder

 • 11.01.18
  Temadage

  Temadag om strategisk kommunikation for topledere

  Kommunikation er en vigtig del af ledelsesopgaven for alle landets topledelser. Tilmeld dig KL’s temadag om strategisk kommunikation for kommunale topledere d. 30. april, og bliv klogere på, hvordan kommunikation kan understøtte dig og din kommune i at nå jeres mål.

 • 22.11.17

  KL kvitterer for ny data og viden om ledelse

  Regeringens Ledelseskommission offentliggjorde onsdag resultaterne af en stor spørgeskemaundersøgelse, der giver vigtig og aktuel viden om, hvordan de offentlige ledere ser på deres lederjob og rammevilkår, og hvad der motiverer dem. KL kvitterer for, at der er blevet lavet en solid undersøgelse og ser frem til at bruge den viden til videre drøftelser og udvikling af ledelse.

 • 13.10.17
  Pressemeddelelse

  FGU-aftale: Ærgerligt, at regeringen dropper ambition om fuldt kommunalt ejerskab

  "Vi har forpasset muligheden for at lave en endnu bedre uddannelse til en stor gruppe unge, som har alvorligt brug for noget andet, end det de får i dag. Men nu ligger aftalen klar, og vi er klar til at trække i arbejdstøjet og gøre vores for at få opgaven til at lykkes. "

 • 13.10.17
  Debatindlæg

  Kronik: Godt på vej – fra vugge til voksenliv

  I år har KL spillet ud med en række ambitiøse forslag om en mere sammenhængende indsats for børn og unge. Vi kalder forslagene ”Godt på vej”, fordi en af kommunernes fornemmeste opgaver er at sikre, at vi får alle børn og unge godt på vej i livet, skriver KL i en kronik.

 • 05.10.17
  Debatindlæg

  FGU - De unge er for vigtige til et mudret kompromis

  Vi har brug for en fleksibel rammelovgivning og ikke et mudret kompromis, lyder opfordringen fra KL's formand Martin Damm i et debatindlæg om en ny forberedende grunduddannelse.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce