Gå til hovedindhold
/ Teknologier
/ Digitalisering
/ Digital transformation

Bestil en gratis rapport om brugen af teknologi i din kommune

KL har netop lanceret kommunernes Teknologiradar 2024. Du kan nu bestille en gratis kommunerapport, hvor du kan se udbredelsen af teknologi i din kommune sammenlignet med udbredelsen i alle landets kommuner. Rapporten baserer sig på de svar, som din kommune har givet til Teknologiradaren.

08. mar. 2024
 • Læs op

Indhold

  KL tilbyder igen i år, at kommunerne kan bestille en individuel kommunerapport, som baserer sig på Teknologiradaren 2024.

  I kommunerapporten kan du se, hvad der kendetegner din kommunes brug af teknologi, sammenlignet med, hvordan andre kommuner bruger teknologi. Du får indsigt i de teknologier, som er udbredt i din kommune, og du får viden om de teknologier, som skaber værdi i din kommune.

  Skriv til os for bestille en gratis kommunerapport

  E-mail: videncenter@kl.dk (OBS der kan gå op til tre uger før du modtager rapporten)

  Se Kommunernes Teknologiradar 2024

  Fakta om kommunerapporten

  Kommunerapporten baserer sig på de 634 svar, som er med i Teknologiradaren 2024. De svar blev indsamlet fra november-december 2023, hvor KL spurgte chefer og medarbejdere på ni fagområder om anvendelsen af teknologi. Svarene bruges i kommunerapporten til at udregne det kommunale gennemsnit for anvendelsen af teknologi. 

  I kommunerapporten baserer din kommunes svar sig på vurderingen fra de chefer og medarbejdere, som har svaret på spørgeskemaet i din kommune. Hvis din kommune har svaret på mange fagområder, så vil I modtage en mere fyldestgørende kommunerapport. Og omvendt, hvis din kommune kun har svaret på få områder, så vil kommunerapporten være mindre fyldestgørende.

  Byg din egen radar

  Hvis du vil arbejde videre med teknologiudbredelsen i din kommune, kan du bruge KL’s skabeloner til at lave en lokal radar. Her kan du – sammen med dine kollegaer – placere nogle af de teknologier, som I er nysgerrige på i jeres kommune, og som I vil arbejde videre med. 

  Hent en samling af de tomme radarer herunder (pdf eller komprimeret pptx-format), og brug skabelonerne til at bygge jeres egen radar.

  Dokumenter

  Kontakt

  Konsulent

  Laura Skytte Andersen

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3443

  E-mail: lasa@kl.dk