Gå til hovedindhold
/ Kunstig Intelligens
/ Teknologier

Digitaliseringsmesse sætter spot på AI

Onsdag den 25. september slår vi dørene op til Danmarks største messe for offentlig digitalisering. På messen kan du få sidste nyt og alt det bedste fra leverandører, kommunale kollegaer fra hele landet og KL.

10. jun. 2024
Foto fra Digitaliseringsmessen 2023
 • Læs op

Indhold

  Når digitaliseringsminister Marie Bjerre byder velkommen til årets Digitaliseringsmesse i Odense d. 25. september er det til en dag spækket med tjekket teknologi, cool cases og nye netværksmuligheder.

  Fra cybersikkerhed til danske sprogmodeller

  På scenerne vil oplæg og debatter showcase succesfulde løsninger fra kommunerne og sætte retning for en ansvarlig digital transformation. 

  ”Vi er lige nu ved at lægge sidste hånd på programmet til årets Digitaliseringsmesse. Det er fyldt med skarpe oplægsholdere og aktuelle emner om alt fra AI-assistenter og cybersikkerhed til borgerservice, velfærdsteknologi og digital inklusion. Der vil være noget for alle, der arbejder med offentlig digitalisering – både medarbejdere, ledere og politikere, siger Frederik Nordentoft Andersen, der er kontorchef i Center for Digitalisering & Teknologi i KL. 

  På Digitaliseringsmessen kan du bl.a. høre om det nye Dansk Sprogmodel Konsortium. Konsortiet, der er etableret af Alexandra Instituttet, Dansk Erhverv og IBM Danmark, inviterer lige nu offentlige og private parter til at blive en del af et værdibaseret fællesskab, som deler data og udvikler fremtidens danske sprogmodeller. KL og flere kommuner er allerede blevet medlemmer – på messen kan du høre hvorfor.

  Messen bliver afholdt af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KITA og tiltrækker årligt omkring 1.800 gæster fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet. 

  Kontakt

  Konsulent

  Anna Høxbro Bak

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3213

  E-mail: anhb@kl.dk