Gå til hovedindhold
Sundhed
Ældre

Partnerskab mellem BL og KL skal styrke den borgernære sundhed

BL og KL er kom i april 2024 med det fælles udspil ”Boligpolitik skal styrke det borgernære sundhedsvæsen". Udspillet suppleres nu af et treårigt partnerskab, som vil løbe fra august 2024 til august 2027.

Indhold

  I august 2024 lancerer BL og KL et bredt tre-årigt partnerskab for kommuner og boligorganisationer, der skal understøtte en styrkelse af den borgernære sundhed. Partnerskabet vil være en platform for erfaringsudveksling og vidensopsamling samt understøttelse af konkrete lokale sundhedssamarbejder. 

  BL og KL ønsker i fællesskab at fremme den borgernære sundhed, med et øget fokus på forebyggelse og styrkelsen af et mere fintmasket sundhedsvæsen, der er tilgængeligt for borgere med det største behov for sundhedstilbud. 

  I april 2024 lancerede BL og KL det fælles udspil Boligpolitik skal styrke det borgernære sundhedsvæsen. Udspillet rummer en fælles opfordring til regeringen og Folketinget om at sammentænke bolig- og sundhedspolitik – og konkret, at en kommende boligaftale kommer til at understøtte sundhedsreformen.

  Læs udspillet på linket herunder:

  Boligpolitik skal styrke det borgernære sundhedsvæsen (kl.dk)

  Udspillet suppleres nu med et bredt partnerskab. KL og BL i tre år vil understøtte initiativer og opsamle erfaring med konkrete sundhedssamarbejder. 

  Partnerskabet løber i perioden august 2024 – august 2027.

  Følg med! 
  På linket herunder kan du tilmelde dig, hvis du gerne vil følge med i og evt. blive en del af partnerskabet.

  Tillmelding til interesselisten for partnerskabet mellem BL og KL