Services

Blanketter

Her på siderne kan du finde KL’s blanketsamling, og vejledning til hvordan du som kommunal medarbejder kan bruge blanketterne.

Om blanketter

Blanketsamlingen må anvendes af kommuner, som har tegnet en blanketlicens hos KL. Andre aktørers anvendelse af blanketterne forudsætter forudgående skriftlig aftale med KL. Se her om du har berettiget adgang til KL’s blanketter.

Privatpersoner og virksomheder skal ikke bruge blanketterne i blanketsamlingen, men skal finde blanketterne på henholdsvis borger.dk og virk.dk, alternativt på egen kommunes hjemmeside.

Få indflydelse på blanketternes udformning

Som kommunal medarbejder og bruger af blanketterne ved du sikkert præcis, hvor der opstår problemer i den daglige brug af blanketterne. KL vil meget gerne høre om din erfaring med, hvor der kan være problemer med udformning og indhold, så blanketterne ikke understøtter sagsgangen. Vi opfordrer dig derfor til at sende os dine forslag til forbedringer af blanketterne til din og borgerens fordel.

Du kan indsende dine forslag og henvendelser via LetSupport. Hvis du ikke er oprettet som bruger af Letsupport, kan du blive det her.

”Men vi bruger ikke KL til blanketter”, tænker du måske. Alle udbyderes indberetningsløsning er baseret på KL’s standardblanketter, hvilket betyder, at forbedringer i KL’s blanketter vil slå igennem i det produkt I bruger.

Spørgsmål til blanketterne

Har du et spørgsmål til blankettens udformning eller det faglige indhold, kan du også henvende dig via Letsupport. Så sørger vi for, at du får svar fra den relevante fagansvarlige i KL.

Information om LetSupport samt vejledning til hvordan du bliver oprettet, finder du under Blankethenvendelser