Politik Politisk organisation

Kommunalpolitisk Topmøde

Kommunalpolitisk Topmøde 2021 afholdes virtuelt den 18. marts.

Kommunalpolitisk Topmøde

Topmødet danner ramme for drøftelser af aktuelle kommunalpolitiske temaer og afholdelse af KL's delegeretmøde. Delegeretmødet er KL's øverste myndighed. Der afholdes ordinært delegeretmøde en gang om året. Delegeretmødets dagsorden indgår som en del af Kommunalpolitisk Topmøde.  

Kommunalpolitisk Topmøde 2021 afvikles som et virtuelt arrangement den 18. marts i tidsrummet kl. 9.00-15.45.

Kommunalpolitisk Topmøde 2021 vil stå i et ganske særligt lys. 2021 bliver forhåbentlig året, hvor vi for alvor kan lægge corona bag os, og det er derfor tid til at kigge frem mod den nye virkelighed, vi står over for. Samtidig er 2021 et valgår, og derfor vil topmødet også rette fokus på det kommunale demokrati. 

På Kommunalpolitisk Topmøde 2021 kan du ud over KL’s formand, Jacob Bundsgaard, og næstformand, Martin Damm, blandt andre møde: 

 • Statsminister Mette Frederiksen, der overbringer regeringens hilsen

 • Finansminister, Nicolai Wammen, partiformand Pia Olsen Dyhr, politisk leder Sofie Carsten Nielsen, partiformand Søren Pape Poulsen og partiformand Jakob Ellemann-Jensen i en debat om de væsentligste samfundsudfordringer, der presser sig på, når en mere normal hverdag kalder i kommunerne efter corona

 • Vicegeneralsekretær i OECD, Ulrik Vestergaard Knudsen, og økonomiprofessor og fhv. overvismand, Michael Svarer, som giver deres bud på, hvordan den nye økonomiske virkelighed efter corona ser ud på globalt og nationalt plan. De suppleres af borgmester, Pernille Beckmann, der tilføjer et kommunalt perspektiv

 • Timothy Garton Ash, forfatter og professor i europæiske studier ved Oxford Universitet, i samtale med chefredaktør Rune Lykkeberg om demokratiets tilstand efter coronapandemien og perspektiverne for det lokale demokrati.

 • Borgmester i Holbæk, Christina Krzyrosiak Hansen, og borgmester i Gentofte, Hans Toft, der tager temperaturen på det danske lokaldemokrati, og drøfter hvordan kommunerne fastholder deres stærke, demokratiske forankring i dagens Danmark.

 

Tilmelding

Alle kommuner har fået tilsendt information om topmødet og særligt link til tilmelding. Andre interesserede er også meget velkomne til at deltage i topmødet.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen her. Der er åbent for tilmelding frem til den 15. marts.

Ved spørgsmål til tilmelding kontakt konsulent Martine Maj Ravn på kt@kl.dk eller tlf. 33703901.

 

 

 

 • PDF

  Program for Kommunalpolitisk Topmøde 2021

 • PDF

  KT2021 - Vejledning til tilmeldingssiden

 • PDF

  Formandens tale - Kommunalpolitisk Topmøde 2021.pdf