KKR Sjælland

Flere nyheder

1-10 af 58 resultater
 • Nyhed

  Nyhedsbrev KKR Sjælland februar 2020

  KKR Sjælland holdt møde den 5. februar 2020 i Ringsted. På mødet drøftede KKR Sjælland blandt andet opdaterede retningslinjer for udrulning af digital infrastruktur, tværkommunale samarbejder om klima og første udkast til udviklingsplan for turisme i Sjælland og øerne.

  Læs mere
 • Nyhed

  Møde den 5. februar 2020

  Læs mere
 • Administrativ information

  Nyhedsbrev KKR Sjælland november 2019

  KKR Sjælland holdt møde den 7. november 2019 i Ringsted. På mødet drøftede KKR Sjælland kommunerne i den grønne omstilling, resultatkontrakt 2020 mellem KKR Sjælland og Erhvervshus Sjælland, høringssvar for Sjælland til Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses strategi for decentral erhvervsfremme 2020-2023, kommende overenskomstforhandlinger om almen praksis og arbejdet med udviklingsplan for turisme i Sjælland og Øerne.

  Læs mere
 • Nyhed

  Møde den 7. november 2019

  Læs mere
 • Administrativ information

  Nyhedsbrev KKR Sjælland september 2019

  På mødet den 10. september 2019 drøftede KKR Sjælland tværgående samarbejde om udbud af flere uddannelser i Region Sjælland, resultatkontrakt 2020 mellem KKR Sjælland og Erhvervshus Sjælland samt strategibidrag for Sjælland til Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses strategi for decentral erhvervsfremme 2020-2023.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Stærkt samarbejde om udrulning af digital infrastruktur i Sjællandsregionen

  De 17 kommuner i Sjællandsregionen og Region Sjælland er enige med Teleindustrien og Dansk Energi om at styrke samarbejdet for at sætte mere fart på udbredelsen af bredbånd og mobilsignaler i hele regionen.

  Læs mere
 • Administrativ information

  Nyhedsbrev KKR Sjælland juni 2019

  På mødet den 18. juni 2019 drøftede KKR Sjælland udrulning af digital infrastruktur, Interessevaretagelse for "Sjælland baner vejen frem", status for erhvervs- og turismefremme samt flygtningefordeling 2019.

  Læs mere
 • Administrativ information

  Nyhedsbrev KKR Sjælland april 2019

  På mødet den 24. april 2019 drøftede KKR Sjælland resultatkontrakt for Erhvervshus Sjælland, KKR-bidrag til den decentrale erhvervsfremmestrategi, strategi for Greater Copenhagen EU Office samt ny dimensioneringsaftale og fordeling af SOSU-dimensionering.

  Læs mere
 • Nyhed

  Fastsættelse af antal uddannelsespladser på pædagoguddannelsen

  KKR Sjælland drøftede antallet af uddannelsespladser på pædagoguddannelsen i region Sjælland for skoleåret 2019/2020. Baggrunden er, at KKR årligt afgiver indstilling til Uddannelses- og Forskningsministeriet.

  Læs mere
 • Nyhed

  Det nye Erhvervshus Sjælland er godt i gang

  Med det nye erhvervsfremmesystem, der trådte i kraft 1. januar 2019, er Erhvervshus Sjælland etableret med hovedsæde i Sorø og filial i Vordingborg.

  Læs mere