KKR Midtjylland

Flere nyheder

1-10 af 16 resultater
 • Nyhed

  Invitation til Verdensmålskonference: Lokal samskabelse af globale løsninger

  KL inviterer i samarbejde med RUC, Resonans og Samskabelsesbevægelsen til en åben konference om, hvordan vi gennem lokal samskabelse kan bidrage til løsningen af globale problemer.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ny rapport spår mangel på bl.a. SOSU-uddannede, sygeplejersker og pædagoger i Midtjylland

  De 19 kommuner og Region Midtjylland har nu et bedre grundlag for at vurdere, hvilke uddannelser der er brug for på velfærdsområdet i fremtiden.

  Læs mere
 • Nyhed

  Trafik, infrastruktur, klima og miljø

  KKR Midtjylland har til opgave at varetage kommunernes fælles interesser for regional infrastruktur samt på klima- og miljøområdet.

  Læs mere
 • Nyhed

  Vækst, beskæftigelse, uddannelse og integration

  KKR Midtjylland spiller en central rolle i koordinering og sikring af tværkommunale rammer for vækst, beskæftigelse og uddannelser, som matcher kommunernes og virksomhedernes efterspørgsel i regionen. På integrationsområdet varetager KKR rollen med at koordinere kommunekvoter på flygtningeområdet.

  Læs mere
 • Nyhed

  Sundheds- og socialområdet

  KKR Midtjylland spiller en central rolle i det tværkommunale samarbejde på sundheds- og socialområdet for at sikre et sammenhængende sundhedsvæsen og et specialiseret undervisnings- og socialområde med tilbud til alle regionens borgere.

  Læs mere
 • Nyhed

  Mødedatoer, dagsordener og referater

  Læs mere
 • Nyhed

  KKR Midtjylland

  I KKR Midtjylland mødes borgmestrene og flere kommunalbestyrelsesmedlemmer fra de 19 kommuner i Region Midtjylland for at drøfte, fastsætte fælles linjer og koordinere kommunernes regionalpolitiske indsats. Borgmester Torben Hansen (A), Randers Kommune, er formand for KKR Midtjylland. Næstformand er borgmester Steen Vindum (V) fra Silkeborg Kommune.

  Læs mere
 • Nyhed

  KKR

  KKR er en del af KL's politiske organisation og er et samarbejde mellem kommunalbestyrelserne om retning og linje i de opgaver, hvor et samarbejde på tværs er en fordel. KL har ét KKR i hver region. Alle borgmestrene er fødte medlemmer af et af de i alt 5 KKR. Desuden er et antal kommunalbestyrelsesmedlemmer medlem af hvert KKR, så sammensætningen afspejler valgresultatet ved det seneste kommunalvalg i den pågældende region.

  Læs mere
 • Nyhed

  Sammensætningen af de fem KKR 2018-2022

  Her kan du se, hvordan de fem KKR sammensættes for perioden 2018-2022 i forhold til borgmestre og antal supplerende kommunalbestyrelsesmedlemmer.

  Læs mere
 • Nyhed

  Uddannelse til vækst

  KKR Midtjylland holdt den 31. marts 2016 en konference om Uddannelse til Vækst.

  Læs mere