KKR

Flere nyheder

1-10 af 143 resultater
 • Nyhed

  Nyhedsbrev KKR Sjælland april 2019

  På mødet den 24. april 2019 drøftede KKR Sjælland resultatkontrakt for Erhvervshus Sjælland, KKR-bidrag til den decentrale erhvervsfremmestrategi, strategi for Greater Copenhagen EU Office samt ny dimensioneringsaftale og fordeling af SOSU-dimensionering.

  Læs mere
 • Nyhed

  Fastsættelse af antal uddannelsespladser på pædagoguddannelsen

  KKR Sjælland drøftede antallet af uddannelsespladser på pædagoguddannelsen i region Sjælland for skoleåret 2019/2020. Baggrunden er, at KKR årligt afgiver indstilling til Uddannelses- og Forskningsministeriet.

  Læs mere
 • Nyhed

  Det nye Erhvervshus Sjælland er godt i gang

  Med det nye erhvervsfremmesystem, der trådte i kraft 1. januar 2019, er Erhvervshus Sjælland etableret med hovedsæde i Sorø og filial i Vordingborg.

  Læs mere
 • Nyhed

  Fælles arbejde om nye vej- og baneprojekter

  Kommunalbestyrelserne og regionsrådet i Region Sjælland har gennem mange år stået sammen om prioritering af infrastrukturprojekter. KKR Sjælland drøftede rammerne for det videre arbejde med at opdatere kommunernes og regionens fælles infrastrukturudspil "Sjælland baner vejen frem"...

  Læs mere
 • Nyhed

  Fælleskommunalt samarbejde om sundhed

  KKR Sjælland besluttede at etablere "Sundhedspolitisk Forum Sjælland". Formålet er i øget grad at koordinere og sikre de fælles kommunale interesser i samarbejdet om sundhedsaftalen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Nyt erhvervsfremmesystem

  Den nye lov om erhvervsfremme fører en del ændringer med sig, herunder behov for nye strategier og samarbejder. KKR Syddanmark har derfor drøftet, hvordan KKR stiller sig i dette landskab.

  Læs mere
 • Nyhed

  Pædagogdimensionering 2019

  KKR Syddanmark har besluttet, at øge pædagogdimensionering en smule, for at imødekomme fremtidig efterspørgsel.

  Læs mere
 • Nyhed

  KKR Syddanmarks høringssvar til Sundhedsaftalen 2019-2023

  KKR Syddanmark har valgt at sende et høringssvar til Sundhedsaftalen 2019-2023. I høringssvaret lægges der vægt på, at Sundhedsaftalen skaber et solidt fundament for det fremtidige tværsektorielle samarbejde i Syddanmark. Samtidig peger KKR Syddanmark på enkelte præciseringer i aftalen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Julehilsen fra KKR Syddanmark

  Julehilsen fra KKR Syddanmarks formandskab, HP Geil og Johannes Lundsfryd Jensen

  Læs mere
 • Nyhed

  Udpegninger til bestyrelse for nyt Erhvervshus i København og til den nationale erhvervsfremmebestyrelse

  KKR Hovedstaden udpegede borgmester i Vallensbæk, Henrik Rasmussen, som formand for bestyrelsen for det kommende Erhvervshus i København. Desuden blev borgmester Jesper Würtzen fra Ballerup, borgmester Cecilie Lonning-Skovgaard fra København og kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg, Thyge Enevoldsen udpeget som medlemmer. Borgmester i Hørsholm, Morten Slotved, blev valgt som medlem af den nationale erhvervsfremmebestyrelse i Silkeborg.

  Læs mere