Politik

Flere nyheder

1-5 af 5 resultater
 • Nyhed

  Formanden er afgørende for kommunalt ejede selskaber

  Bestyrelsesformanden er afgørende for bestyrelsesarbejdet – både i og uden for bestyrelseslokalet – og for samspillet med selskabernes ledelse.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunalbestyrelserne

  Kommunalbestyrelsen har ansvaret for den lokale velfærd og vækst og for kommunens udvikling. Den danske decentrale model med et stærkt repræsentativt lokaldemokrati er effektiv, fordi kommunalbestyrelserne dels har et økonomisk og et kvalitetsmæssigt ansvar direkte over for borgerne og dels bidrager til udviklingen af det danske demokrati.

  Læs mere
 • Nyhed

  Fire ud af ti lokalpolitikere har været udsat for chikane, hærværk eller trusler

  Fire ud af ti kommunalbestyrelses- og regionsrådsmedlemmer har oplevet chikane, hærværk eller trusler i forbindelse med deres politiske hverv. Sådan lyder konklusionen i en undersøgelse, som Økonomi- og Indenrigsministeriet, KL og Danske Regioner offentliggør i dag.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kronik: Kaptajnen tager roret, når der er høj bølgegang

  Vi har en klar vision for velfærdssamfundet, og KL og kommunerne skal sammen sætte dagsordenen for den videre udvikling, skriver Martin Damm og Jacob Bundsgaard i kronik.

  Læs mere
 • Nyhed

  Katalog skal inspirere til drøftelser mellem politikere og forvaltning

  KL udgiver inspirationskataloget ”Kodeks for forvaltningens rådgivning”, som sætter fokus på de gældende normer for samspillet mellem politikerne og forvaltningen i kommunerne.

  Læs mere