Politik

Flere nyheder

1-6 af 6 resultater
 • Nyhed

  Kommunalbestyrelserne

  Kommunalbestyrelserne leder landets kommuner og træffer vigtige beslutninger for borgere og lokalsamfund. Her finder du information om, hvem der er valgt og det politiske arbejde i kommunalbestyrelsen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Fire ud af ti lokalpolitikere har været udsat for chikane, hærværk eller trusler

  Fire ud af ti kommunalbestyrelses- og regionsrådsmedlemmer har oplevet chikane, hærværk eller trusler i forbindelse med deres politiske hverv. Sådan lyder konklusionen i en undersøgelse, som Økonomi- og Indenrigsministeriet, KL og Danske Regioner offentliggør i dag.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ny vejledning om det politiske arbejde i kommunalbestyrelser og udvalg

  KL og Økonomi- og Indenrigsministeriet har udgivet en ny version af vejledningen "Det politiske arbejde i kommunalbestyrelse og udvalg". Vejledningen fungerer som et opslagsværk og en håndbog, som landets kommunalbestyrelsesmedlemmer kan bruge i hverdagen gennem hele valgperioden.

  Læs mere
 • Nyhed

  Lokalpolitikere får spørgeskema om chikane og trusler

  Økonomi- og Indenrigsministeriet, KL og Danske Regioner sender skema ud til medlemmer af byråd og regionsråd med spørgsmål om chikane, trusler, hærværk og vold.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kronik: Kaptajnen tager roret, når der er høj bølgegang

  Vi har en klar vision for velfærdssamfundet, og KL og kommunerne skal sammen sætte dagsordenen for den videre udvikling, skriver Martin Damm og Jacob Bundsgaard i kronik.

  Læs mere
 • Nyhed

  Katalog skal inspirere til drøftelser mellem politikere og forvaltning

  KL udgiver inspirationskataloget ”Kodeks for forvaltningens rådgivning”, som sætter fokus på de gældende normer for samspillet mellem politikerne og forvaltningen i kommunerne.

  Læs mere