Politik

Flere nyheder

1-10 af 15 resultater
 • Nyhed

  Stort personligt ansvar som bestyrelsesmedlem i et selskab

  KL har taget initiativ til et kursus for kommunalbestyrelsesmedlemmer, der samtidig er bestyrelsesmedlem i et kommunalt ejet selskab.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunalbestyrelserne

  Kommunalbestyrelserne leder landets kommuner og træffer vigtige beslutninger for borgere og lokalsamfund. Her finder du information om, hvem der er valgt og det politiske arbejde i kommunalbestyrelsen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Konstante og hurtige forandringer stiller krav til kommunalpolitikere

  Den internationale ledelsesekspert, Rob Kaiser, gav på KL's topmøde kommunalpolitikerne gode råd til, hvordan de skal agere i en verden med hastigt stigende forandringer og kompleksitet.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ny formand og næstformand i KL

  På et møde torsdag eftermiddag har KL’s bestyrelse konstitueret sig. Det betyder, at det nu er på plads, hvem der skal være formand og næstformand for KL. Medlemmerne af KL’s formandskab, formænd og næstformænd for KL's s 8 udvalg og hvem, der skal sidde i KL’s repræsentantskab, er også afklaret.

  Læs mere
 • Nyhed

  Her er KL's nye bestyrelse

  KL's bestyrelsesmedlemmer for valgperioden 2018-2022 er på plads. De 17 medlemmer er netop blevet valgt på KL’s Kommunalpolitiske Topmøde.

  Læs mere
 • Nyhed

  Statsminister: Brug integrationsværktøjerne eller staten må overtage

  Kommunerne spiller en vigtig rolle for integrationen, og derfor opfordrede Lars Løkke Rasmussen på KL's topmøde kommunerne til at bruge værktøjerne i ghettoplanen, ellers kan det blive nødvendigt, at staten tager over. KL-formand Martin Damm er tilfreds med flere værktøjer, men mener staten skal blande sig udenom det kommunale arbejde.

  Læs mere
 • Nyhed

  "Arbejdsmarkedet bliver jo ikke overophedet af, at vi køber en mark"

  KL-formand Martin Damm slog til lyd for, at kommunerne skal have lov at bygge og renovere mere, da han talte på KL's topmøde. Og så skosede han regeringen for ikke at levere de aftalte regelforenklinger.

  Læs mere
 • Nyhed

  Martin Damm: Der skal ske et markant skifte i sundhedspolitikken

  På tærsklen til årets økonomiforhandlinger med regeringen, er budskabet fra KL's formand, Martin Damm klart: Væksten på sundhedsområdet skal fremover ske i kommunerne og i almen praksis. Og økonomien skal følge med.

  Læs mere
 • Nyhed

  Regeringen leverer ikke lovede regelforenklinger til kommunerne

  En helt ny opgørelse viser, at regeringen har leveret under halvdelen af de regelforenklinger, som de lovede kommunerne sidste sommer. Det møder kritik i kommunerne, der påpeger, at de har brug for mindre bureaukrati, hvis de skal kunne drives så effektivt som muligt. Økonomi- og indenrigsministeren forsikrer, at ambitionerne er der, men at det tager lidt længere tid end forventet.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ny vejledning til kommunalpolitikere om chikane, trusler, hærværk og vold

  KL udsender i dag en vejledning til kommunalpolitikerne om, hvordan de skal forholde sig, hvis de udsættes for chikane, trusler eller hærværk. Vejledningen er udarbejdet af KL, Danske Regioner og Økonomi- og Indenrigsministeriet.

  Læs mere