Dit kommunalpolitiske arbejde Politisk lederskab

I demokratiets tjeneste

Hør podcast-serien fra Komponent - Kommunernes Udviklingscenter, der tegner et billede af og med kommunalpolitikere om, hvad det vil sige at arbejde i lokaldemokratiets maskinrum.

Hvordan fører man sin første valgkamp? Hvordan håndterer man kriser på sociale medier? Og hvad med budgetforhandlingerne? Det er nogle af temaerne i podcasten ’I Demokratiets Tjeneste’, som giver nye politikere inspiration til, hvordan man tackler livet som folkevalgt.

LÆS ARTIKLEN: Ny podcast klæder kommunalpolitikere på til opgaven

Podcasten er blevet til på baggrund af en idé fra Christine Brochdorf, som er kommunaldirektør i Egedal Kommune, og Lau Svendsen-Tune, som er kommunaldirektør i Vordingborg Kommune. De to fungerer også som interviewere og medværter i de tre første episoder af podcasten.

I podcasten deler erfarne kommunalpolitikere erfaringer og giver gode råd til kommende partikollegaer. De tre første episoder handler om tiden op til, under og lige efter valget: Hvordan tager man beslutningen om at stille op? Hvad er vigtigt at have styr på, når man er i sin første valgkamp? Og hvordan håndterer man de første timer og dage lige efter valget, hvor konstitueringen skal på plads?

Hør podcasten her

 

×

Log ind