Presse

Flere nyheder

1-10 af 1422 resultater
 • Nyhed

  Målrettet opkvalificering af ledige sender flere i beskæftigelse

  Ny VIVE-rapport konkluderer, at ledige, der deltager i kurser via den regionale positivliste, har højere beskæftigelse og lavere ledighed. Det viser, at kommunerne fører den rette strategi med at opkvalificere målrettet arbejdsmarkedets behov.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Et klik kan ændre alt

  Over 20.000 danskere har i 2019 anmeldt it-relateret økonomisk kriminalitet til politiet. Nu lancerer Digitaliseringsstyrelsen, KL og Danske Regioner i samarbejde med politiet og Finans Danmark kampagnen ’Et klik kan ændre alt’, der skal øge danskernes digitale sikkerhed.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Ny kampagne for flere i social- og sundhedsfaget

  I dag lancerer KL, Danske Regioner, FOA og Danske SOSU-skoler en ny image- og rekrutteringskampagne for social- og sundhedsuddannelserne og faget.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: GDPR – gør vi det for borgeren eller juristen?

  GDPR er blevet er bureaukratisk monster. Der er brug for en politisk drøftelse af, hvordan vi kan passe godt på borgernes data og fastholde et samfund, hvor rigide arbejdsgange ikke trumfer enhver form for sund fornuft, skriver Thomas Kastrup-Larsen i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Behovet for en ambitiøs sundhedsreform vokser

  Vi skal fremtidssikre vores sundhedsvæsen gennem en sundhedsreform med politisk forankrede samarbejder mellem kommuner, regioner og læger, planer for udflytning af opgaver til det nære sundhedsvæsen – og pengene skal følge med, skriver KL's formand Jacob Bundsgaard i Politiken Sundhed.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Kommunerne har vilje og styrke til grøn omstilling

  Kommunerne er klar til at være en del af den nationale løsning i klimaloven, men det kræver de rette rammer og økonomi til at løfte opgaven, skriver Jacob Bjerregaard i et debatindlæg i Jyllands-Posten.

  Læs mere
 • Nyhed

  Syv kommunale signaturprojekter undersøger potentialet i kunstig intelligens

  En række kommuner skal i de kommende år høste vigtige erfaringer med digitale løsninger baseret på kunstig intelligens. Etik, jura og sikkerhed bliver centrale forudsætninger for at ramme en balanceret kommunal tilgang til arbejdet med kunstig intelligens.

  Læs mere
 • Nyhed

  Fremtidens teknologi kræver tillid

  Transparens og tillid er forudsætningen for offentlig digitalisering. Sådan lød budskabet fra Thomas Kastrup-Larsen, der åbnede Digitaliseringsmessen19.

  Læs mere
 • Nyhed

  Positivt fokus på velfærd og grønne omstillinger

  KL’s formand glæder sig over, at regeringen vil prioritere velfærden i næste års finanslov. Han opfordrer regeringen til at få kommunerne med, når klimalov- og handleplan i den kommende tid skal drøftes.

  Læs mere
 • Nyhed

  Vejen til succesfuld samskabelse kræver ledelse

  Chefen spiller en afgørende rolle i samskabelsesprocessen, men det er ikke nødvendigvis en nem opgave. En forudsætning for succes er, at den ansvarlige chef har modet til at slippe lidt af kontrollen og forstår sin rolle i processen. Væksthus for Ledelse giver i ny publikation en oversigt over chefens opgaver og en model for samskabelsesprocessen.

  Læs mere