Om KL Job i KL

Mød en medarbejder

Mød en medarbejder

Mie Henriette Hansen
Konsulent i Arbejdsgiverpolitisk Center

Mie fortæller:

"Det er enormt vigtigt for mig, at jeg har et stort ansvar i mit arbejde, og det har jeg i KL. Jeg er hurtigt blevet kastet ud i tingene, og jeg har fået lov til at sidde med i vores vigtige projekter og forhandlinger allerede fra start. Jeg trives rigtig godt med at have et stort ansvar, og det var også en af grundene til, at jeg søgte job i KL."

Mette Bay Skov
Konsulent i Kontoret for Sundhed og Ældre

Mette fortæller:

"Jeg synes, at det er rigtig spændende, at jeg får lov til at lave så mange forskellige ting i mit arbejde. Jeg har ikke været her så længe endnu, men jeg har indtil videre ikke oplevet mange gentagelser i mit job, og den variation i hverdagen kan jeg rigtig godt lide."

Rune Reimann Petersen
It-arkitekt i Center for Digitalisering og Teknologi

Rune fortæller:

"Den digitale dagsorden er mere central end nogensinde før. Det er rigtig interessant, at vi i KL er med helt i front og dermed kan sætte og påvirke den digitale dagsorden på det kommunale område og på tværs af den offentlige sektor i Danmark. Det giver mit arbejde mening og betydning, fordi de fælles løsninger, som vi kommer frem til i sidste ende, har indflydelse på borgerne i vores samfund."

Theis Agger Pape
K
onsulent i Økonomisk Sekretariat

Theis fortæller:

"Noget af det mest spændende ved mit arbejde er, at jeg er så tæt på de politiske beslutninger. Det materiale, jeg er med til at udarbejde og producere i samarbejde med mine kollegaer, skal ofte danne grundlag for en forhandling eller en politisk beslutning, og det sætter store krav til det, der leveres fra vores side."

Natalia Louise Lehnsdal
Chefkonsulent i Jura og EU

Natalia fortæller:

"Jeg har været her i mange år, og det skyldes blandt andet, at der er stor afveksling i mine opgaver, og jeg synes, at det er spændende, at der sker så meget nyt.

Derudover synes jeg også, at det er rigtig spændende og tilfredsstillende, at jeg kan mærke, at vi er med til at løse nogle af de problemstillinger, som kommunerne står overfor, og dermed gør en forskel for dem."

×

Log ind