Økonomi og Administration Økonomi og styring

Kommunaløkonomisk Forum (KØF) 2023

KL afholder Kommunaløkonomisk Forum den 12.-13. januar 2023 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Kommunaløkonomisk Forum 2023 

Hovedtemaet for KØF 2023 er velfærdssamfundets dobbelte udfordring. Arbejdskraftsudfordringen vil være et vilkår i de næste mange år, og efter det nationale kompromis om forsvarsudgifterne er det økonomiske råderum lille. På det kommunaløkonomiske område presser udgiftsvæksten på de specialiserede områder endvidere de brede serviceområder, der imidlertid samtidig står overfor en række selvstændige udfordringer. Derfor er der behov for at tænke nyt. 

Konferencen er for borgmestre, kommunalbestyrelsesmedlemmer, kommunaldirektører, økonomichefer og andre med interesse for den kommunale økonomi. 

Se programmet her

Tilmelding

Tilmeldingen er åben.

Hotelbooking

Vær opmærksom på, at booking af hotel ikke inkluderer tilmelding til konferencen. Dette skal ske separat via tilmeldingslinket herover.

Book en stand til KØF

Læs mere om, eller book en stand til KØF

Sponsorvæg:
For at udbygge udstillernes synlighed for deltagerne vil vi som noget nyt arbejde med en stor sponsorvæg. Sponsorvægen vil blive placeret, så den er synlig for alle deltagerne på flere tidspunkter end hidtidig. Udstillerne vil få mulighed for at indsende en kort video uden lyd, som skiftevist vil køre på sponsorvæggen. KL er fortsat ved at afklare rammerne for dette og vil snarest muligt sende yderligere information.

Transport - Flybestilling
Bestilling af al transport til KØF 2023 skal I selv stå for.

Konferencen starter torsdag den 12. januar kl. 9.00 med ankomst og registrering og selve konferencen starter kl. 10.00 og slutter fredag den 13. januar kl. 12.00.  

×

Log ind