Økonomi og Administration Økonomi og styring

Kommunaløkonomisk Forum (KØF) 2023

KL afholder Kommunaløkonomisk Forum den 12.-13. januar 2023 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Kommunaløkonomisk Forum 2023

Hovedtemaet for KØF 2023 er velfærdssamfundets dobbelte udfordring. Arbejdskraftsudfordringen vil være et vilkår i de næste mange år, og efter det nationale kompromis om forsvarsudgifterne er det økonomiske råderum lille. På det kommunaløkonomiske område presser udgiftsvæksten på de specialiserede områder endvidere de brede serviceområder, der imidlertid samtidig står overfor en række selvstændige udfordringer. Derfor er der behov for at tænke nyt.

Konferencen er for borgmestre, kommunalbestyrelsesmedlemmer, kommunaldirektører, økonomichefer og andre med interesse for den kommunale økonomi.

Siden her vil løbende blive opdateret med information om, hvornår vi åbner for tilmelding samt booking af stande og hoteller.

Hotelbooking
Ønsker du overnatning ifm. KØF, skal dette ske i en separat tilmelding og er altså ikke det samme som tilmelding til selve konferencen. 

Vi åbner for bookingen af hoteller mandag den 3. oktober kl. 10.00, hvor værelserne bookes efter først-til-mølle-princippet. 

 

Hotelbooking

Tilmeldingen åbner mandag den 3. oktober kl. 10. Vær opmærksom på, at booking af hotel ikke inkluderer tilmelding til konferencen, dette skal ske separat, når vi åbner for tilmeldingen i november.

Transport - Flybestilling
Bestilling af al transport til KØF 2023 skal I selv stå for.

Konferencen starter torsdag den 12. januar kl. 9.00 med ankomst og registrering og selve konferencen starter kl. 10.00 og slutter fredag den 13. januar kl. 12.00.

Booking af stand
Der bliver åbnet op for booking af stand primo oktober, der kommer til at ligge et link til standbookingen her på siden.

×

Log ind