Økonomi og styring

Flere nyheder om Økonomi og administration

1-10 af 890 resultater
 • Nyhed

  Kommunalt forum for RPA og automatisering

  Kommunerne arbejder på flere fronter med automatisering. Del dine erfaringer og få inspiration fra andre kommuner, der arbejder med automatisering og digitalisering af processer i KL's netværk for RPA og automatisering.

  Læs mere
 • Nyhed

  Borgerservicekonferencen 2020

  Se programmet og tilmeld dig til dette års Borgerservicekonference, der afholdes fredag d. 15. maj på Hotel Nyborg Strand.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL udbyder igen efterspurgte Excel-kurser, nu med helt nye metoder og værktøjer, målrettet en kommunal vinkel

  Ønsker du at blive endnu bedre i Excel? Og udnytte flere af de avancerede muligheder, der findes i programmet? Eller er du ny til Excel og vil du gerne kunne opbygge et regneark fra bunden? KL udbyder kommunalt tilrettede kurser på flere niveauer: Grundlæggende, videregående eller avanceret.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kunstig intelligens forudser træningsbehovet for de ældre i Aalborg

  Med strukturerede data og kunstig intelligens vil Aalborg Kommune fremover kunne forudse træningsbehovet hos flere ældre plejekrævende borgere. Projektejer Camilla Fibiger Smed, visitationschef i Aalborg Kommune, arbejder bl.a. med de forandringer, der skal til, for at projektet kan lykkes, og kan allerede nu give gode råd videre. Mød hende på Kommuner-nes Digitaliseringstræf 2020 den 23. april i Odense. Tilmelding er åben nu.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kursus om Intelligent automatisering med RPA og dataunderstøttet forretning i praksis

  Kurset består af to moduler. Det første modul ruster dig til at indgå som drivkraft i digitale transformationsprojekter med afsæt i data og teknologier som RPA og Machine Learning. På det andet modul lærer du at kode RPA-robotter med den mest udbredte teknologi i danske kommuner.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kursus om bedre håndtering af teknisk gæld

  KL udbyder i samarbejde med Optimum IT et kommunerettet kursus om bedre håndtering af teknisk gæld. Mange kommunale it-løsninger baserer sig på specialkonfigurerede eller specialudviklede it-systemer. I takt med udviklingen belastes disse systemer af teknisk gæld.

  Læs mere
 • Nyhed

  It-Arkitekturrådet sætter spot på arkitekturen i nye it-løsninger

  På rådets første møde i år drøfter Kommunernes It-Arkitekturråd bl.a. næste generation Digital Post og KL’s fremtidige indsats, hvad angår standarder for Internet of Things på de kommunale fagområder. Læs dagsorden og find materialer til mødet her.

  Læs mere
 • Nyhed

  Hvad er HR’s rolle og udfordringer ved digitaliseringen?

  Digitalisering fylder meget hos kommunerne, og det er ikke bare én afdeling det rammer. KL og Offentlige HR-chefer (OHRC) har spurgt HR- og personalechefer i landets kommuner og regioner om deres oplevelse af HR’s rolle i sammenspillet mellem ledelse, strategi og digitalisering.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL's Journaliseringsnetværk 2020

  Arbejder du med kvaliteten af journaliseringen i din kommune, fx som ESDH-superbruger eller digitaliseringskonsulent? Giver du support til dine kolleger i deres brug af KLE? Savner du at sparre med andre i samme funktion?

  Læs mere
 • Nyhed

  Nye leverancer om informationssikkerhed

  Leverancerne fra KL’s Sikkerhedsprogram er nu samlet på KL/Kombits Videncenter og i samme forbindelse er skabelonerne til brug for risikovurdering blevet revideret. Der er desuden frigivet nye fællesoffentlige leverancer, der kan hjælpe i arbejdet med at forbedre styringen af informationssikkerhed.

  Læs mere