Økonomi og styring

Flere nyheder om Økonomi og administration

1-10 af 836 resultater
 • Nyhed

  Tillidsrepræsentanter - kursus for arbejdsgivere den 18. juni 2019

  KL og COK udbyder i samarbejde et kursus om reglerne omkring tillidsrepræsentanter, orienteringspligt, løn til tillidsrepræsentanter, tillidsrepræsentanters ret til frihed m.v. Kurset finder sted den 18. juni 2019 kl. 09.00 - 16.00 på Munkebjerg Hotel i Vejle og koster 3.450 kr.

  Læs mere
 • Nyhed

  Indrejse til Danmark - gjort nemmere med servicedesign

  Det er ikke nemt at være ny i Danmark, når man skal arbejde eller studere. Man skal i kontakt med mange forskellige myndigheder, og det er vanskeligt at overskue processen. Så da Aalborg Kommune satte sig for at gøre det nemmere for de nye borgere, var det oplagt at angribe opgaven med servicedesign.

  Læs mere
 • Nyhed

  Nyt program skal understøtte kommunernes overgang til Skatteforvaltningens nye inddrivelsessystem

  Programmet Digitaliseringsklar Opkrævning og Systemtilretning (DOS) er oprettet i et samarbejde mellem KL og KOMBIT. I DOS-programmet løftes en samlet kommunal indsats i forhold til kommunernes overgang til Skatteforvaltningens nye inddrivelsessystem, PSRM.

  Læs mere
 • Nyhed

  Dataetik på Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 - hvor langt må vi gå?

  To samfundsdebattører med forskellige synspunkter på dataetik mødes i debat på Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 den 6. juni i Odense, nemlig Birgitte Arent Eiriksson fra tænketanken Justitia og Lisbeth Zornig Andersen fra Huset Zornig. Få optakten her med interviewet af Birgitte. Tilmelding til Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 er åben.

  Læs mere
 • Nyhed

  Digitalisering i et toplederperspektiv

  Et vedholdende ledelsesmæssigt fokus er den røde tråd i kommunaldirektør Claus Thykjærs digitale lederskab. Bliv klogere på digitalisering i en topleders perspektiv på Kommunernes Digitaliseringstræf d. 6. juni.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL's Journaliseringsnetværk 2019 er igen åbent for deltagelse

  Arbejder du med kvaliteten af journaliseringen i din kommune, fx som ESDH-superbruger eller digitaliseringskonsulent og fik du ikke tilmeldt dig netværket i tide? Du har nu mulighed for at deltage i et netværk, der dels giver konkret viden om journalisering, KLE og sagsdannelse og dels giver inspiration fra KL og andre kommuner til håndtering af journaliseringsopgaven, til en reduceret pris på 3.975 kr. ekskl. moms, da du ikke var med til det indledende møde i marts.

  Læs mere
 • Nyhed

  Arkitekturmodellering med ArchiMate®

  KL udbyder i samarbejde med KITA og Strand & Donslund et kursus om arkitekturmodellering med ArchiMate®.

  Læs mere
 • Nyhed

  Arbejdsretten har slået fast, at bortvisning af medarbejdere skal behandles i det fagretlige system

  Arbejdsretten har slået fast, at bortvisning af medarbejdere ansat efter overenskomsten for administration og IT mv. (30.11) skal behandles i det fagretlige system og ikke ved de almindelige domstole.

  Læs mere
 • Nyhed

  Den Kommunale Jurist 2019

  Brug for ny viden og inspiration til dit arbejde som kommunal jurist. Tag med på det årlige træf, som afholdes af KL, Jura og EU.

  Læs mere
 • Nyhed

  Materiale

  Læs mere