Økonomi og styring

Flere nyheder om Økonomi og administration

1-10 af 849 resultater
 • Pressemeddelelse

  Kommunernes økonomi skal matche borgernes behov

  I dag ringer det ind til forhandlingerne mellem KL og regeringen om kommunernes økonomi for 2020. KL møder op med en klar forventning om, at velfærden skal have en indsprøjtning med et løft af både service- og anlægsrammen.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Velfærden har brug for et solidt fundament

  KL og regeringen har påbegyndt forhandlinger om kommunernes økonomi for 2020. Det er helt afgørende, at velfærden kommer øverst på dagsordenen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Fortolkning af bestemmelser om organisationshøring ved bortvisning

  Den 30. april 2019 slog Arbejdsretten fast, at bortvisningssager på det kommunale område skal behandles i afskedigelsesnævn.

  Læs mere
 • Nyhed

  Har du styr på reglerne for atypiske ansættelser?

  Hvis ikke kan du melde dig til kurset om håndtering af særlige ansættelsesformer.

  Læs mere
 • Nyhed

  Temadage om krisekommunikation, webtilgængelighed og mobilvideo

  Tilmeld dig KL’s temadage i efteråret og bliv klogere på krisehåndtering i kommunerne, webtilgængelighed eller mobilvideo for begyndere eller øvede.

  Læs mere
 • Nyhed

  National Cybersikkerhedsmåned på Digitaliserings­messen 2019

  Til oktober er der ekstra fokus på cyber- og informationssikkerhed i hele landet, oktober er nemlig national cybersikkerhedsmåned.

  Læs mere
 • Nyhed

  Fyld op med ny inspiration på Digitaliseringsmessen’19

  Udstillere, arrangører, oplægsholdere og konferencecenter: Alle lægger sig i selen for at give jer en god oplevelse på Digitaliseringsmessen’19 den 3. oktober 2019 i Odense. Skal I med?

  Læs mere
 • Nyhed

  Begynder, øvet eller dataspecialist i Excel? Der har været stor efterspørgsel, og KL udbyder nu flere Excel-kurser med en kommunal vinkel

  Kræver dit arbejde overblik over store datamængder samt strukturering og visualisering af data? Indeholder det en række excel-opgaver eller er din kendskab til programmet begrænset? KL udbyder nu kommunalt tilrettede kurser på flere niveauer.

  Læs mere
 • Nyhed

  Persondatabeskyttelse i institutioner

  Journaliserer I personsager i institutionen? Ved du, om I er omfattet af kommunens persondatabeskyttelse og GDPR? Eller er du i tvivl om, hvordan I kommer i gang?

  Læs mere
 • Nyhed

  Mød fem af årets oplægsholdere på Kommunikationsdøgn 2019

  Bliv klogere på intern kommunikation, podcast, rådgivning og kommunikation til svære målgrupper i interviews med 5 af årets oplægsholdere på Kommunikationsdøgn 2019.

  Læs mere