Økonomi og styring

Flere nyheder om Økonomi og administration

1-10 af 886 resultater
 • Pressemeddelelse

  Et klik kan ændre alt

  Over 20.000 danskere har i 2019 anmeldt it-relateret økonomisk kriminalitet til politiet. Nu lancerer Digitaliseringsstyrelsen, KL og Danske Regioner i samarbejde med politiet og Finans Danmark kampagnen ’Et klik kan ændre alt’, der skal øge danskernes digitale sikkerhed.

  Læs mere
 • Nyhed

  Alle ledere har både strategisk og faglig ledelse som en del af deres ledelsesopgaver

  Du skal tænke strategisk for at kunne sætte faglig retning. Og du skal kende fagligheden for at kunne lægge en strategi. Det gælder alle ledere.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kursus om vederlag til kommunalpolitikere

  Få styr på reglerne, så du kan udbetale korrekt vederlag til kommunens politikere.

  Læs mere
 • Nyhed

  Brug indkøbs- ressourcerne klogt

  Kommunerne har gennem de sidste år øget konkurrenceudsættelsen. Men man kan stadig argumentere for, at der blot kradses i overfladen. En anden organisering af indkøbsfagligheden og et nyt fokus på opgaven kan sandsynligvis bidrage til et endnu større økonomisk råderum.

  Læs mere
 • Nyhed

  Temadag om agil digitalisering af arbejdsgange – se kort film med professor Thomas Hildebrandt

  Læs mere
 • Nyhed

  Virtual reality, infografikker og digitale muligheder er på programmet til Kommunikationsdøgnet

  Læs 3 forskellige interviews og bliv klogere på, hvordan kommunerne kan bruge virtual reality som kommunikationskanal, hvordan du laver den gode infografik, og hvorfor du skal turde gribe de mange digitale muligheder, der ligger lige foran dig.

  Læs mere
 • Nyhed

  Mød Stine Liv Johansen på KL’s teknologispringsmesse

  Dannelse i forhold til teknologi og digitalisering bliver vigtigere og vigtigere i takt med, at den teknologiske udvikling tager fart. Det gælder især for børnene, som skal navigere i en verden i hastig forandring.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: GDPR – gør vi det for borgeren eller juristen?

  GDPR er blevet er bureaukratisk monster. Der er brug for en politisk drøftelse af, hvordan vi kan passe godt på borgernes data og fastholde et samfund, hvor rigide arbejdsgange ikke trumfer enhver form for sund fornuft, skriver Thomas Kastrup-Larsen i et debatindlæg.

  Læs mere
 • Nyhed

  Giv borgeren et bedre overblik - hør hvordan på workshops i november

  Landets kommuner skal i løbet af 2020 sikre, at borgere får overblik over deres sager og ydelser på udvalgte områder via Mit Overblik på borger.dk. For at komme i gang inviterer KL/KOMBIT til heldagsworkshop for landets kommuner i november. Kom og hør, hvad økonomiaftalen betyder for jeres kommune, og hvordan I vil kunne udstille data via Borgerblikket.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommuner og regioner skal afprøve kunstig intelligens for at løfte kvaliteten i den offentlige service

  Kommuner og regioner skal gennem 15 signaturprojekter afprøve kunstig intelligens inden for sundhedsområdet, social- og beskæftigelsesområdet samt tværgående sagsbehandling.

  Læs mere