Økonomi og styring

Flere nyheder om Økonomi og administration

1-10 af 879 resultater
 • Nyhed

  Arrangementer om digitalisering og teknologi: Hvad kan KL gøre for dig?

  KL’s Center for Digitalisering og Teknologi udvikler løbende kurser, uddannelser, netværk og konferencer om digitalisering og teknologi. Det gælder både eksisterende arrangementer, som tilpasses og bygges videre på, og nye arrangementer, som ofte udspringer fra ideer og ønsker hos dig som deltager.

  Læs mere
 • Nyhed

  Servicedesign som digital kompetence

  Lotte Moll Niemann fra Silkeborg Kommune bruger Det fælleskommunale servicedesignværktøj, når hun underviser i digitalisering og innovation. Her deler Lotte sine erfaringer med værktøjet.

  Læs mere
 • Nyhed

  Se fremad og tilmeld jer Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 nu

  Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 vil foregå den 23. april i Odense og bliver også denne gang en begivenhed i særklasse. Udstillere byder velkommen på markedspladsen, og beslutningstagere, eksperter og dagsordensættere vil berige dagen i et kalejdoskop af oplæg, sessioner og debatter: Hvordan kan digitaliseringen understøtte de kommunale kerneopgaver, velfærden, væksten og klimaet? Tilmelding til Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 er åben allerede nu.

  Læs mere
 • Nyhed

  Digitalisering starter hos HR – det handler om mennesker, ikke kun teknologi

  Kommunernes arbejde med digitale løsninger stiller nye krav til arbejdsgange, organisering og ikke mindst kompetencer og fagligheder. Netop derfor hænger HR og digitalisering uløseligt sammen. KL og OHRC udbyder en konference med fokus på menneskerne fremfor teknologierne.

  Læs mere
 • Nyhed

  KLE: Sådan gennemgik Nordfyn 275.000 sager før arkivering

  Et nyt ESDH-system var anledning til, at Nordfyns Kommune ryddede op i 275.000 sager. Sagerne skulle journaliseres med korrekte KLE-numre inden arkivering. Hele dette arbejde er Nordfyns Kommune nu færdig med, og projektleder Dorthe Haugaard giver sine erfaringer videre til inspiration for andre.

  Læs mere
 • Nyhed

  Muligheder i fremtidens velfærd

  Der er i disse år store forventninger til den velfærd, som kommunerne skal kunne levere nu og fremadrettet til borgerne. Men hvordan sikrer vi, at forventninger og muligheder følges ad? Kommunaløkonomisk Forum sætter i år fokus på fremtidens velfærd.

  Læs mere
 • Nyhed

  Bliv en del af KL’s netværk for kommunale kommunikatører

  Har du lyst til at møde og sparre med kolleger fra hele landet og samtidig få digital rådgiver Katrine Emme Thielkes bud på den gode lyn-strategi for sociale medier? Så tilmeld dig KL’s netværk for kommunikatører nu.

  Læs mere
 • Nyhed

  Digitalisering handler om mennesker

  Vi sætter fokus på, hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere om digitalisering, og hvordan HR-funktionen kan være på forkant i den digitale kommune/region.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Vigtigt, at normeringsmodel matcher penge og forventninger

  KL’s formand og næstformand glæder sig over en finanslov med flere penge til daginstitutionerne og andre centrale velfærdsområder.

  Læs mere
 • Nyhed

  Abonnementsbrev november 2019 udgave

  De væsentligste ændringer i november udgaven

  Læs mere