Kommunikation

Netværk

Tilmeld dig KL’s netværk for kommunikatører, web- og digitaliseringsmedarbejdere eller kommunikationschefer og få ny inspiration, faglig viden og sparring med kolleger fra hele landet.

Vi afholder netværk for kommunale kommunikationschefer, kommunikatører samt web- og digitaliseringsmedarbejdere for at styrke kommunikationsindsatsen på tværs af kommunerne.

På møderne kan du høre oplæg fra eksterne oplægsholdere, deltage i workshops og erfaringsudveksle med kolleger fra andre kommuner.

Vi forventer, at du deltager aktivt og engageret til møderne. Det indebærer at bidrage med korte oplæg om egne erfaringer/udfordringer og sparre med de andre i netværket.

Dagsordenerne fastlægges altid i samarbejde med medlemmerne af netværket. Du har derfor rig mulighed for at præge møderne efter egne behov og ønsker.

Et års medlemskab koster 6.000 kroner.

Netværk for kommunikatører

Som medlem får du ny faglig viden inden for kommunikationsområdet og adgang til værdifuld sparring med andre kommunale kommunikatører.

Tidligere har vi blandt andet haft indholdsplanlægning på sociale medier, intern kommunikation, taleskrivning og medietræning på programmet.

Vi faciliterer i 2020 ét samlet netværk for kommunikatører, som mødes tre gange i løbet af året i hhv. Vejle, København og Odense. Mellem møderne sparrer vi med hinanden om stort og småt i en lukket online gruppe.

Netværksmøder i 2020

1. netværksmøde: Onsdag den 6. februar 2020, Scandic Jacob Gade, Vejle

2. netværksmøde: Onsdag den 13. maj 2020, KL-huset, Weidekampsgade 10, København

3. netværksmøde: Onsdag den 1. oktober 2020, Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense

Du kan tilmelde dig hele året – også selvom nogle af møderne er blevet afholdt.Netværk for web- og digitaliseringsmedarbejdere

Som medlem får du ny inspiration og faglig viden inden for webområdet og adgang til værdifuld sparring med webmedarbejdere fra andre kommuner.

Tidligere har vi blandt andet talt om nye digitale tendenser, webtilgængelighed og GDPR, relancering af hjemmeside, servicedesign samt ledelse og organisering af webopgaven.

Vi har et netværk i Jylland og et på Sjælland. Hvert netværk mødes tre gange om året fra kl. 10 – 15.30. Mellem møderne sparrer vi med hinanden om stort og småt i en lukket online gruppe.

Netværksmøder i 2020

Netværksmøder for web- og digitaliseringsmedarbejdere – Sjælland: KL-huset, Weidekampsgade 10, København

1. netværksmøde: Onsdag den 4. marts 2020

2. netværksmøde: Onsdag den 17. juni 2020

3. netværksmøde: Onsdag den 18. november 2020

Netværksmøder for web- og digitaliseringsmedarbejdere – Jylland: Torvehallerne, Fiskergade 2, Vejle

1. netværksmøde: Torsdag den 5. marts 2020

2. netværksmøde: Torsdag den 18. juni 2020

3. netværksmøde: Torsdag den 19. november 2020

Du kan tilmelde dig hele året – også selvom nogle af møderne er blevet afholdt.

Arrangement

Netværk for web- og digitaliseringsmedarbejdere 2020

Netværk for kommunikationschefer

Som medlem får du inspiration og ny faglig viden, der er værd at forholde sig til som kommunikationschef. Samtidig får du adgang til unik, faglig sparring med andre kommunale kommunikationschefer.

Tidligere har vi blandt andet beskæftiget os med strategisk rådgivning af topledelsen, adfærdspåvirkning, linjekommunikation og employee advocacy.

Netværket mødes tre gange om året fra kl. 10 – 15.30. Mellem møderne sparrer vi med hinanden om stort og småt i en lukket online gruppe.

Netværksmøder i 2020

1. netværksmøde: Onsdag den 15. januar 2020 – KL-huset, København

2. netværksmøde: Onsdag den 22. april 2020 – Virtuelt møde grundet Corona

3. netværksmøde: Onsdag den 16. september 2020 – Odense Koncerthus, Odense

Du kan tilmelde dig hele året – også selvom nogle af møderne er blevet afholdt.

Tilmeld dig KL's netværk for kommunikationschefer